2012. február 20., hétfő

Kitekintő: Chanel Harmonie de Printemps Spring 2012 Makeup Collection (óriáscikk videóval)

A Chanel kiadta 2012-es tavaszi kollekcióját, ami a  Harmonie de Printemps  névre hallgat. A kollekció számtalan darabból áll, ám ebben a cikkben mindegyikről láthattok képet.Az egész kollekció a tavasz színeiről szól. Miről másról is szólhatna? Mint már említettem, széles a kínálat: van itt szemhéjpúder, rúzs, púder, körömlakk, szemceruza és még sorolhatnám.A cikk végén a kollekcióhoz készült mini-reklámfilmet is megnézhetitek, természetesen miután végigolvastátok! :)

Az ajkak örülhetnek, hiszen nagyon sok termék készült "számukra". Kezdésképpen itt van a hidratáló rúzs, a Rouge Coco Baume, ami kondicionálja, hidratálja és táplálja az ajkakat. Nálam a kollekció darabjai közül ő végzett a dobogó legfelső fokán. A Harmione de Printemps kollekció rúzsai gyönyörű színekben lesznek kaphatóak. A Rouge Coco 3 árnyalatban ( Destinée mély lila, rózsaszín korall Paradis, és a korall Chalys ), a Rouge Coco Shine pedig 2 árnyalatban ( korall Flirt és a pasztell rózsaszín Candeu ). 

A rúzsok gyönyörű kis fekete tubusban foglalnak helyet, arany nyakat kaptak, a kupakokon pedig a Chanel logó mosolyog ránk. Nagyon ízléses darabok, az már egyszer biztos. A rúzsokban pedig a CHANEL felirat is megtalálható. Mi ebből a tanulság? Jól nézzük meg a képeket, ha esetleg netes rendelésre "vetemednénk", és ha nem azt kapjuk, amit most itt a képen látunk, akkor irány reklamálni!  

 


 A szemhéjpúder számomra nagyon simerős, mintha már találkoztam volna vele. majd eszembe jutott, hogy az Avon pontosan ugyan ilyen dizájnnal árulja az ő 4 részes szemhéjfestékét. Számomra érdekes kis felfedezés, és ha gondoljátok, az egyik cikkben be is tudom mutatni nektek, van belőle 2 itthon! A Chanel 4 részes szemhéjpúder színei a következőek: arany, barack, szilva, valamint szürkés bézs. A kis egyrlszes szemhéjpúderek narancsos (Tigerlily) és rózsaszínes (Rose de Mal) színben pompáznak. Nagyon édesek! A dobogó 2. helye a rózsaszín mono-szemhéjpúderé! Az alsó képen szintén látható, extra vízálló és hosszú élettartamú szemceruza (Stylo Yeux Waterproof Grenate) gránátalma-piros színt kapott, valamint egy kis szilikon formulát. 

         

 A körmöknek már kevesebbel kell beérniük, mindössze 3 árnyalat született a kollekció keretein belül, amik a hónapok neveit kapták, így született meg a 3 szuper lakk: April a bogyószínű, May a pink, és June a halvány narancs. Én júniusi születésű vagyok, de a május színének jobban örülnék az ujjaimon. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a May lakk léphet fel!


A Poudre Universelle Compacte préselt púder matt natúr hatást ad a bőrnek fényvisszaverő részecskéi segítségével. A Blush Horizon névre keresztelt darab pedig több színt tartalmaz, hogy minden nap játszani tudj a sminkeddel és a színekkel. 


      

A cikk végén pedig következzen a videó, ami a kollekcióhoz készült. Benne Monika 'Jac' Jagaciak, lengyel származású szupermodellel. A videó alapján Ti vásárolnátok a kollekcióból?



Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése