2012. február 24., péntek

Várható tartalom: teszt, körömdíszítés, nyereményjáték, ...

Ma lezárult az Astor Fash'n Studio [ 73 ] körömlakk tesztelése, amit a hétfői óriáscikkben el is tudok olvasni. :) Előre szólok, meglepő eredmény született! Számomra legalábbis az, bár még sosem használtam Astor lakkot. Amit még tudni kell a tesztelésről, hogy alapozó és fedőlakkot is használtam a tesztelés során, ám a jövőhéttől nem fogok, illetve nem minden körmön: lesz egy csak alapozólakkal, egy csak fedőlakkal, egy mindkettővel és két köröm csupán a tesztelni kívánt lakkal, hogy megtudjuk, mennyit számítanak ezek a kiegészítőlakkok. A cikk végén pedig bemutatom a jövőheti tesztalanyunkat.

A hétvége viszont ( a szakdolgozatírás és táncverseny mellett ) a körömdíszítésé! :) Ezeket a cikkeket a hétvégén fogom beidőzíteni úgy, hogy minden nap várjon itt Titeket valami újdonság. :)

A legfontosabb információ talán az, hogy ma megyek a nyereményekért a drogériába, tehát készüljetek, most már tényleg nincs messze a blog harmadik nyereményjátéka! Aki eddig még nem nyomta meg a "Rendszeres olvasás" feliratot, az tegye meg, hiszen csak rendszeres olvasók játszhatnak ebben a játékban. Emellett különleges termékteszterekkel is készülök a számotokra, de ennek részleteit még nem árulom el ... :) Érdemes lesz figyelni a blogot, az biztos!

Kedden pedig bemutatom majd nektek, hogy a legutolsó Crystal Nails boltjárat során milyen újdonságokat szereztem be, ezen kívül pedig talán Kitekintő cikkel is találkozhattok majd. Ennyit tudok ma ígérni, ám a napokban több mint valószínű, hogy bővülni fog a "kínálat". További szép délutánt Nektek! :)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése