2012. április 17., kedd

Ajánló: Only A Girl

Vida Réka képcentrikus blogja következik a blogajánló cikksorozatban. A bannerjét a jobb oldali sávban már meg is találjátok, cikk végén pedig egy linket, amire kattintva szintén eljuthattok hozzá. Blogja 2011 májusában indult útjára, és hogy pontosan mivel is foglalkozik ott, mivel találkozhattok nála, az derüljön ki az interjúból!

Szerk.: Kedves Réka. Mi mindennel foglalkozol a blogodon? 
Réka: A blogon igyekszem olyan témákkal foglalkozni, amik engem is érdekelnek. Ilyenek a divattippek, a szépségápolási praktikák. Ugyanakkor igyekszem minél több termékkel megismerkedni, hogy a tapasztalatok megosztásával segítséget tudjak nyújtani másnak.


Szerk.: Van esetleg példaképed? Ha igen, ki ő? És miért pont ő lett a példakép számodra?
Réka: Példaképem a bloggerinák vagy akár a hírességeket véve nincs, de akadnak páran, akik stílusa nagyon tetszik. A bloggerinák közül Dulce Candy-t szeretem, lehet ennek az az egyik oka, hogy én is alacsony vagyok, akárcsak ő. A hírességek közül, pedig Cheryl Cole, Frankie Standford stílusa tetszik. Mindkettejük gyönyörű és nagyon jó a stílusuk.

Szerk.: Mitől érzed másnak, különlegesnek a blogodat? 
Réka: Lassan egy éve kezdtem bele a blogolásba, azóta úgy gondolom, egyre jobban megismerkedtem olyan márkákkal, termékekkel, amikről azelőtt nem tudtam. Sokkal jobban figyelek, milyen szépségápolási terméket kenek magamra. Emellett igyekszem nem unalmassá egyhangúvá válni, emiatt is vannak vásárlós, tesztelős, házipraktikás, divattal foglalkozó,... bejegyzések. Lehet másnak ez már sok, de nekem ezek a témák hozzátartoznak a női mivoltomhoz.

Szerk.: Mely stílusú cikkek a kedvenceid?
Réka: Nagyon szeretem a terméktesztes bejegyzéseket, nem egyszer épp egy másik blogon olvasott teszt miatt vettem meg a terméket. A másik kedvencem a divattal kapcsolatos bejegyzések. 


Szerk.: it láthatunk nálad a közeljövőben?
Réka: Hamarosan, a blog első szülinapja alkalmából, egy nyereményjátékot indítok majd (erről majd a blogon lesz egy hosszú bejegyzés). Tervezek outfit posztokat is, de ehhez számomra elengedhetetlen a jó idő, benti körülményeket nem tartom ideálisnak ehhez. Továbbá tervbe vettem 1-2 videót is, aminek a megvalósítása egyenlőre még várat magára. Remélhetőleg egyetemi tanulmányaim sikeres befejezése után hozzáfoghatok a videókészítéshez:)

2 megjegyzés :