2012. április 10., kedd

Ajánló: Vick - Secret

Újabb blogot szeretnék bemutatni nektek, kedves olvasók. Vick egy különleges, több témakörben is mozgolódó blogot szerkeszt. Ilyen típusú blog még nem is szerepelt talán az ajánlóban, hát eljött az ideje. Ismerjétek meg egy kicsit jobban a blog szerkesztőjét a vele készült kis interjúk keretében. Ha kedvetek támadt belesni hozzá, a blogom oldalsávjában megtalálhatjátok a bannerjét, valamint a cikk végén a linkre kattintva egyből hozzá juttok el.

Szerk.: Mikor körbenéztem a Vick-Secret-en, hogy megnézzem, mit is fogok ajánlani az olvasóimnak, láttam, hogy több szálon is fut a blogod. Pontosan mi mindennel foglalkozol a beauty blogodon?

Vick: Amikor elkezdtem, arra törekedtem, hogy egy olyan blogot vezessek, ami szinte mindent magában foglal, amitől beauty blog egy beauty blog. Azaz fellelhető nálam smink, körömfestés, termékteszt, shopping-beszámoló, hajápolás...Talán a divat az, ami annyira nem kap szerepet, de ez még változhat, mert az is érdekel. De egyébként vicces, hogy pont most kaptam ilyen kérdést, mert tervezek a blog profiljában egy kis kiegészítést a későbbiekben. :)


Szerk.: Van kedvenc terméked vagy termékcsaládod?

Vick: Kedvenc termék...fogós kérdés. :) Nem tudnék egy valamit kiemelni, de ha azt vesszük, hogy miből van a legtöbb, akkor a körömlakkjaim említeném, mert ők bizony immár 90 db felett vannak.
"Sajnos" szinte nem tudok úgy eljönni egy drogériából, hogy legalább 1 db ne jöjjön velem.
Ha márkát is kellene mondani, akkor az Essence, ami árban és minőségben is nagyon jó, körömlakkokban, sminkekben abszolút kedvenc.
 

Szerk.: Hogyan jött az ötlet, hogy belefogj egy beauty blog szerkesztésébe? Volt-e esetleg olyan személy vagy egy másik oldal, ami inspirált?
Vick: Világéletemben művészlélek voltam - szerencsére ilyen jellegű képzést is kaptam - imádok festeni, rajzolni, gyöngyékszereket készíteni, üveget festeni, origamizni...nem sorolom tovább, de szinte minden kreatív hobbi jöhet. :) A szépségápolás és egyéb női "szenvedélybetegségek" is érdekeltek mindig, Úgy érzem, hogy ez is egy rokonága a művészetnek, csak jelen esetben az arcunk, illetve a körmünk a festővásznunk. A blogírásra az inspirációt pedig az adta, hogy egy netes szörfözgetés alkalmával rátaláltam Dulce Candyre, aki, ha jól emlékszem pont az egyik kedvenc színésznőm, Jessica Alba sminkjének elkészítését mutatta meg egy videóban. Felfedeztem, hogy blogot is ír, majd némi utánajárással ráleltem pár magyar blogra is. Eleine csak olvastam, de aztán mivel írni mindig is szerettem, gondoltam összekötöm a két dolgot. Így született meg Vick-Secret. :)

Szerk.: Milyen típusú cikkek állnak a legközelebb a szívedhez?

Vick: Talán a körömfestéssel illetve a terméktesztekkel foglalkozó cikkek, amik leginkább érdekelnek, de egy-egy gyönyörűen kivitelezett sminkkel is le lehet venni a lábamról.

Szerk.: Mit láthatunk nálad az elkövetkezőkben?

Vick: Ezentúl is szeretném folytatni azt, amit már elkezdtem, azaz sminkek, körömfestés, tesztek, beszámolók a bevásárló portyákról :D, viszont tervben van egy "kreatív-sarok" kialakítása is, ami még igazából képlékeny, hogy pontosan mikről lesz benne szó, de valószínűleg helyet kapnának a feljebb említett hobbijaim is, illetve egyéb praktikákról is szívesen írok, pl bevált receptek, ajándékkészítés saját kezűleg...stb.


Mellesleg nagyon örülök, hogy ennyien jelentkeztek a linkcsere ajánlatomra! :) Nem fogytunk még ki a jelentkezőkből, hamarosan újabb ajánló cikk jön! Szép napot!

2 megjegyzés :