2012. április 20., péntek

Pasztell péntek: rózsaszín

12 óra múlt, délben vezetni megyek - igen, végre kormány mögé ülök! - de még mindig itt pötyögök az ágyban, laptoppal a hasamon, hogy elárulhassam, holnap Pasztell Pénteket tartok! :) Miből is áll ez? Nem nagy ördöngösség, mindössze egyetlen egy pasztell színű körömlakk kell hozzá, hogy te is megtarthasd a saját kis Pasztell Péntekedet. Olyan árnyalatot válassz, amit szívedhez közelinek érzel, aztán ha a lakkozás megvan úgy is hagyhatod a körmeidet vagy díszítheted is, ahogy neked tetszik.

Én most egy rózsaszínes árnyalatot választottam. Ő a legújabb lakkom, az Essence (44) Modern Romance, amiről őrületesen sok képet találhattok a Google segítségével. Hát igen, ez egy nagyon jól eltalált árnyalat volt az Essence részéről. Amit nagyon bánok hogy az ( oldalt is látható ) Essence hivatalos honlapjára feltöltött képek a lakkokról nem nagyon tükrözik azok valós színét, így a kezemről készült képek nagyon eltérőek a bal oldali képtől. A lakkot 3 rétegben vittem fel, majd 1-1 kövecskét is kaptam a körmeim, végül pedig fedőlakkal zártam le a procedúrát.

Napfény és egy kis árnyék


Napfény

Lámpafény


Lámpafény
A pasztell színek divatba jöttek idén tavasszal és nyáron is hódítani fognak, az tuti. Szerencsére van jó pár ilyen árnyalatú lakkom, de majd meg is fogom mutatni nektek. :) A harmadik képhez apum segítséség kértem, hogy fotózzon, ezért ett szegény egy kicsit homályos, na de jó lesz így is .. :) És persze köszönet az én drága barátomnak, hogy használhatom a fényképezőgépét! :) Nélkülük nem jöhetett volna létre ez a pasztell-poszt.

Ti szeretitek ezeket a színeket?

9 megjegyzés :

  1. Ez tényleg nagyon szép szín. Visszafogott, egyszerű. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is pont ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni! :)

      Törlés
  2. Én is nagyon szeretem a pasztell színeket. :)
    A kövecske nagyon jól feldobja az egészet! (:
    A kövecskéket hogyan ragasztod fel? Speckó ragasztóval?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia IsaBella! Természetesen speciális ragasztóval, hiszen a pillanatragasztó ciántartalma káros mind a köröm mind a szervezeted számára, ezért jegyezzük meg egyszer s mindenkorra: pillanatragasztóval semmit nem ragasztunk magunkra! Én a Crystal Nails "Brush Tip Glue"-ját vagyis tipragasztóját használom erre a célra, amiből kövek esetén elég egyetlen aprócska pötty, majd ha megszáradt ( ami pillanatok alatt bekövetkezik ), jöhet rá a fedőlakk, így duplán is biztosítva van a kövecske. Ez a ragasztó annyival jobb, hogy kozmetikai termék, tehát jóval alacsonyabb a ciántartalom, ám még ebben is megtalálható. Nem mondom tehát, hogy vígan öntsük magunkra és kenjük be vele az egész köröm felületét ( a full tipes műkörmöket nem is tartom egészséges dolognak, mellesleg 1-2 napnál tovább tilos viselni őket ) , de egy-egy kő felhelyezése nem lesz káros hatással ránk. :) Nagyker ára 750 Ft, 7 és fél grammos kivitelben kapható és nagyon nagyon sokáig elég. Én a tanfolyam felénél vettem meg a boltban, tehát még novemberben, és ég több, mint a fele megvan, pedig vannak tip-es vendégeim. Szóval csak ajánlani tudom! :)

      Törlés
    2. Tudom, kicsit bőbeszédű vagyok néha, de nézd el nekem, pontos választ szeretnék adni! :) Köszönöm! Remélem, tudtam segíteni!

      Törlés
  3. Nagyon szépséges ez a pasztell rózsaszín, ma szerintem úgyis belesek egy rossmannban és ha lesz, őt is alaposan tanulmányozom. :)
    Hajrááá Bogi a vezetéssel! ;)

    VálaszTörlés
  4. Már régóta szemezek én is ezzel a színnel,igazi romantikus,tavaszi szín! Szép!:)

    VálaszTörlés