2012. április 26., csütörtök

"Revlon-mintás" körmök

Van kedvenc motívumotok? Vagy egy olyan táska, ruha vagy bármi más, amit az anyagáért, mintázatáért szerettek? :) Így vagyok én a kis Revlon sminktáskámmal. Lilában és rózsaszínben játszó anyagán fekete motívumok vannak. Egy hozzá passzoló körömfestést hoztam ma nektek ezen a gyönyörűen szép ( és nagyon meleg ) napsütéses délutánon. Nagyon rég jelentkeztem nail art cikkel, hát eljött az ideje. :) Amiket használtam hozzá: Astor Fash'n STUDIO 73-as, Ingrid Cosmetics Art Nail fekete díszítőlakk.Alá és fölé persze alapozó és fedőlakk használata ajánlott, hogy ne színeződjenek el a körmök, valamint hogy tovább maradjon ép. Ti szeretitek a hasonló motívumokat?




11 megjegyzés :

  1. Én a Tiffany fülim dobozát szeretem ennyire. :)

    http://vick-secret.blogspot.com/2012/04/7-day-nail-challenge-day-1.html#more

    Nagyon szép lett a minta, milyen ecsettel csináltad?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most tervezem, hogy beszerezzek jó sok díszítő ecsetet. Ez még "sajnos" pontozó és fogpiszkáló segítségével készült. De legalább bebizonyosodott, hogy egyszerű eszközökkel is lehet nagyszerűt készíteni. :) Cikkedet megnéztem, nagyon szuper jó az a kék szín! :O

      Törlés
  2. Hú, ez annyira gyönyörű! Aszínek és a minta is nagyon jó! :D
    Én is nagyon szeretem a hasonló mintákat! Bár én nem tudnám ilyen gyönyörűen kivitelezni...legalábbis a mostani ecsetemmel meg fogpiszkálóval tuti nem. :D De van egy új technika, amit ki szeretnék majd próbálni, és azzal lehet, hogy sikerülne. ^^
    Jáá...imááádom! :D Még mindig. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, aranyos vagy! :) Ha pedig az új technikával készítesz egy körömdíszítést és írsz róla, feltétlenül linkeld be, hogy megcsodálhassam majd! :)

      Törlés
  3. Tényleg nagyon szép lett, nekem kicsit olyan népies ez a minta, ettől még jobban tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, anyu is ezt mondta, erre asszociált ő is. :) Magyar népi motívumos körömdíszítést is tervezek a későbbiekben. :)

      Törlés
  4. ez nem az a damask minta? nagyon szépen megcsináltad *-*
    ilyesmi a hátterem is :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű,köszönöm, hogy írtál! :) Nem tudtam a motívum nevét, de igen, ez az! :) Köszönöm szépen a dicsérő szavakat!

      Törlés
  5. Nagyon szép lett! :O ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés