2012. április 9., hétfő

Új Yves Rocher krémeim

A rendszeres olvasóim biztosan tudják, hogy előrehaladott Yves Rocher mániában "szenvedek", ám minden percét élvezem.

Nagyon szeretem, hogy kizárólag biogazdálkodásból származó növényeket használnak fel termékeikhez, valamint az, hogy nem tesztelik állatokon a kozmetikumaikat. 
A parfümöm valamint a kézkrémeim - amiket használok is rendszeresen - Yves Rocher termékek és nagyon de nagyon meg vagyok velük elégedve, ezért is szereztem be a kis tubusos kiszerelésű krémükből még két darabot: a kókusz mellé egy vanília és egy zabtej illatút. Igen, lehet bután hangzik, "zabtej", de hihetetlenül finom, kellemes, lágy illata van. Szuperül beszívódnak, ami már önmagában szerethető bennük, emellett szép stílusos kis tubusban foglalnak helyet, szóval számomra "must have" termékek. 

50 ml kerül 380 Ft-ba, az ekkora kiszerelésű kapható ilyen kis tubusba, a 150 ml-es pedig pumpás/nyomókás flakonba, mint a folyékony szappan .. remélem érthető voltam! :D

A kis különleges ajándék termékminta tesztelése is érkezik hamarosan! Lessetek vissza, hogy biztosan ne maradjatok le róla! :)

4 megjegyzés :

  1. Az argánolajosat én már elhasználtam, és az eddigi legjobb krémem volt...:) Most a sárga árnikásat használom és ezt is nagyon szeretem, de az előzőt nem múlja felül:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én szegény argánolajossal nem vagyok kibékülve. :) Valamiért úgy érzem, nem nekem lett teremtve az az illat. Majd csak lesz vele valami ... :)

      Törlés
  2. a kókuszost én is imádom ♥ meg a parfümjeik is nagyon jók, a körömlakkok is csak elég kicsik :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Körömlakkot én sem vettem tőlük ( még ). A méretük és az áruk számomra nincsenek összhangban, szóval kicsit drágák, de ha hozzám vágnának kettőt hármat, nem panaszkodnék .. :)

      Törlés