2012. június 23., szombat

Anti-aging körömlakk kollekció a Dermelect-től

Furán hangzik? Számomra is az volt első hallásra. Ennek a körömlakk kollekciónak a sajátossága, hogy öregedést gátló-késleltető hatással rendelkezik.
 Miben is jelenik meg ez? Gyönyörű, élénk színük ellenére nem kell alapozó lakkot használnod, mielőtt színes társaikhoz nyúlnál, megvédik körmeidet az öregedéstől, és az UV-sugaraktól.
Mi nincs meg benne, ami egy átlagos körömlakkban megtalálható? DBP ( dibutil-ftalát = hormonromboló hatásúak, növelheti a nőknél és férfiaknál fellépő terméketlenség gyakoriságát ), toluol ( bőrirritáló hatású, és toxikus az idegrendszerre ) és formaldehid ( kiütést okozhat ), őket más néven "toxikus hármasnak" is szokás nevezni.
 Mi van benne, ami egy átlagos körömlakkban nem található meg? Egy bizonyos ProSina nevű anyag, ami tiszta fehérjét jelent, melyet egy különleges új-zélandi gyapjúból vonnak ki, melynek hatására a köröm jobban ellen tud állni az őt érő mechanikai hatásoknak, vagyis kevesebb az esély a köröm töredezésének, kettéválásának, és egyéb minőségbeli problémák kialakulásának.


A kollekció 6 darabos, melyet egy-egy baba kék, babarózsaszín, pink, korall, narancs és fakó lila árnyalat alkot. Egy lakk 14 dolláros, azaz átszámítva körülbelül 3.100 Ft-os áron lehet a miénk. Ha tényleg ennyi mindent tud, mint ami a leírásában a szerepel, akkor ti áldoznátok ekkora összeget egy körömlakkért?

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése