2012. június 2., szombat

Hogyan hordjuk a neon színű lakkokat?

A neon lakkok divatja újra visszatért a 80'-as évekből. Kék, narancs, citrom, zöld, lila és még megannyi szín és árnyalat kapható elég rég óta a boltok polcain, hogy nyárra igazán trendi körmökkel indulhassunk útnak a nagyvilágba. Jöjjön most néhány tipp, ami hasznos lehet számtokra, ha Ti is az idei nyár nagy slágerárnyalatait, a neonokat szeretnétek viselni körmeiteken. Mire figyeljetek, mit kell tennetek, hogy büszkén mutogathassátok körmeiteket.

1. A kevesebb néha több, vagyis inkább a rövidebb. Az első képen szereplő körmök bár nem igaziak, jól bizonyítják az első mondatban leírtakat. A neon színű lakkok használatakor csínján kell bánni a körmök hosszával. Egy közepes vagy rövidebb hosszúságú körmön kellemesebben hat, mint az átlagosnál többszörösére növelt körömhosszakon. 

2. Fő az egyszerűség. Egy körmödön egyszerre egy neon szín kapjon helyet. Persze díszítő motívumok, kövek és minden egyéb kerülhet a körmökre ízlés szerint, ám az egy körmön való neon színek keverése inkább egy figyelmeztető táblára fogja emlékeztetni az embereket a körmeid láttán, mintsem egy szép és igényes díszítésre. Ha minden áron meg akarod mutatni az összes lakkod egyszerre a világnak, akkor fesd minden körmöd más színűre, viszont ebben az esetben díszítés ne kerüljön már rá, valamint az öltözéked is egyszerű és letisztult legyen.

3. Figyelj a manikűrödre! Az élénk, rikító színek vonzzák az emberek tekintetét, és a gyönyörűséges és pontos lakkozás mellett, amire itt szintén nagy hangsúlyt kell fektetni, a kezeid és a bőröd állapota is szem előtt lesz. Neon lakk használata előtt kényeztesd egy kicsit a kezeid egy kellemes krémmel, körömbőr ápoló olajjal, valamint arról is bizonyosodj meg, hogy körmeid egyforma hosszúak. Ha nem, akkor elő azzal a reszelővel, hiszen ilyenkor még jobban látszanak a különbségek.

+1 tipp: Ha számodra túl sok a teljes körömfelület neon színű lakkal való bevonása, akkor próbáld ki a nyár egyik slágerét, a neon francia lakkozást, vagyis csak a szabadszélre vidd fel a kedvenc neon színű lakkodat. Alapnak használhatod a francia manikűrök lakkjait, vagy a saját körmöd színéhez nagyon nagyon közel álló nude árnyalatok egyikét. 


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése