2012. június 2., szombat

Szülinapi ajándékom az Yves Rocher-től

Bár még pontosan 14 nap van hátra a születésnapomig, máris megkaptam az Yves Rocher-től erre a különleges alkalomra a külön képeslapot. Sajnos képet róla nem tudok mutatni, mert jó fényképezőgép jelenleg nincs itthon, valamint az interneten sem találkoztam olyan képpel, amin valakinek ilyen nyaklánca lenne. Ez egy 52 cm hosszúságú, ezüst színű nyaklánc, amit vásárlási kötelezettség nélkül odaadnak nekem, amennyiben bemegyek érte az üzletbe és még van készleten. Ami kicsit kusza, hogy a kisbetűs részben már "karkötő szett" szerepel. Mondjuk kozmetikumoknak jobban örültem volna, de ajándék lónak ne nézd a fogát! :) Ti kaptatok már ilyen ajánlatot az Yves Rocher-től vagy esetleg van onnan származó kiegészítőtök? Véleményeket, tapasztalatokat, gondolatokat várok! :)

5 megjegyzés :

  1. De aranyosak :) nem hallottam még ilyenről :)

    VálaszTörlés
  2. Szia, nekem májusban volt a szülinapom én is nyakláncot kaptam. Nem rossz maga a nyaklánc, bár szerintem anyukámnak odaajándékozom mert hozzám túl komoly és amúgy sem szeretem az ilyesmiket. Lefotózzam neked?
    (az enyém egyébként gyöngy részből indul amihez hozzácsatlakoznak a láncok és ilyen fityfirityes bigyók lógnak rajta) :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem februárban volt a szülinapom, és egy karkötőszettet kaptam! :) 4 db. karkötő volt benne..

    VálaszTörlés
  4. nekem tegnap volt a szülinapom és nem küldtek semmit:(

    VálaszTörlés
  5. nekem tegnap volt a szülinapom és nem küldtek semmit:(

    VálaszTörlés