2012. július 12., csütörtök

The New Black - Innovation In Color kollekciók by Sephora

Szuper jó, több darabból álló kollekciókat készített a Sephora, melyekkel a mostanában nagyon divatos "újságpapír" valamint ombre körmöket tudjátok elkészíteni, valamint olyan párosítások is születtek, melyeket leginkább az Essence Special Topper Effect lakkjaihoz tudnék hasonlítani: alapszín + különleges csillámos lakk, szóval a három lehetőség közül talán a legutóbbi "éri meg" legkevésbé az árát.

A "newspaper nails" szett két féle változatban lehet a miénk: fehér ( Times Late Edition ) vagy esetleg rózsaszín ( Weekly Journal) alappal. Ez a készlet 4 darabos: áll egy átlátszó 2in1 alap-és fedőlakkból, az alapszínből, egy "transfer" nevű lakkból, melynek feladata a a festék átitatása-átvitele a lakkozott körmökre, valamint egy adagnyi papír, melyen olyan szavak olvashatóak angolul, mint szenvedély, remény, képzelet, remény, boldogság ... Egy szett ára 14 dollár. ( 3.200 Ft )

Az ombre körmök lényege, hogy a körömlemezen kettő vagy több lakk valamint egy kozmetikai szivacs felhasználásával átmenetet képezünk a körömlakkok között, így a szabadszéli résznél már más színben pompáznak a körmeink. Ehhez a díszítéshez a cég 6 féle kollekciót dobott össze, minden egyes szett pedig öt-öt lakkot tartalmaz. Alapszínük azonos, ám árnyalati különbségek láthatóak a lakkok között, azaz a világostól halad a sötétig. Egy szett 22 dollárért lehet a miénk. ( 5.000 Ft )

A kollekció utolsó tagjai a két darabos szettek, melyek négy féle változatban érhetőek el: arany, ezüst, vörös és fekete. Aki szereti a csillogós lakkokat és beleszeret az alaplakkok színeibe - bár hogy lehetne mondjuk beleszeretni egy feketébe, hiszen a fekete fekete - annak is inkább azt ajánlanám, hogy előbb nézzen szét az Essence polcain, ahol hasonló csillámos lakkokkal találkozhat. A párosítás 10 dollárért lehet a miénk. ( 2.300 Ft )

Ha megtetszettek a szettek, ITT tudtok rendelni. Vásárlásaid mellé 3 termékmintát tudsz választani, valamint a szállítás is ingyenes, amennyiben 50 dollár felett vásárolsz. Regisztrálni szükséges, ám rengeteg kuponos és egyéb akciójuk van állandóan.

3 megjegyzés :

  1. nagyon szépek ezek a lakkok, csak sajnos nem az én pénztárcámnak lettek kitalálva. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban, ezek drágább ár kategóriájú termékek, de ha a hazai drogériákban körülnézünk, sok hasonló lakkot találunk. :)

      Törlés
    2. Ez igaz :D csak így egybe olyan jól néznek ki :)

      Törlés