2012. július 14., szombat

A szünet alatt is aktívan


Remélem nem bánjátok, de a mai reggelt egy személyes bejegyzéssel kezdeném, hiszen vasárnap elutazom és csak egy hét múlva jövök majd haza, ezért szeretném, hogy Ti is tudjátok merre járok, mit csinálok, esetleg miért nem reagálok a megjegyzéseitekre. :) Nem kell aggódni, holnaptól a "robot énem" vár majd benneteket szívvel a blogon, azaz időzített bejegyzéseket fogtok találkozni.


Távozásom oka egy nemzetközi tánctábor lesz, mely Balinkán kerül megrendezésre immár ötödik alkalommal. Igen, a hely neve alapján először én is egy kis mediterrán félsziget napos városkájára gondoltam, ehelyett Székesfehérvár környékén, az isten háta mögötti kis völgyben egy kisközségben fogom halálra edzeni magam. Testi épségemért ne aggódjatok, az imént kicsit füllentettem, de tény, hogy már a harmadik napon eléggé nagy kihívás lesz egyáltalán az ágyból való felkelés valamint a reggeli "csámcsogás". Napi 4 x 90 perc izzasztó edzés, este pedig buli vagy táncverseny, ami szintén eléggé leszívja az energiánkat. A hely időjárásáról annyit, hogy a tábor kezdetén bűn meleg van, ám mikor már látja a Nap, hogy elfogyott a tiszta ruha és mosni + teregetni kellene, na pont akkor megy szabadságra .. mert miért is lenne másként. :)

Visszatérve a cikkekre: nem maradtok üres kézzel, egy pár cikket beidőzítettem, így ha néha vissza-vissza lestek, találhattok majd új olvasnivalót. Azt nem garantálom, hogy jövőhéten vasárnap egyből új cikkekkel és kirobbanó energiával fogok jelentkezni, hiszen az elkövetkező hét eléggé le fog fárasztani, tehát egy kis időre lesz majd szükségem, míg regenerálódom.

Legyen szép a hetetek, hamarosan jövök!


1 megjegyzés :