2012. szeptember 5., szerda

Fergie körömlakk kollekciója

Manapság szinte mindegyik híres sztárocska - legyen az nő vagy férfi, gondolok itt például Justin Bieber-re - kapcsolatba hozható egy körömlakk kollekcióval, melynek eredménye mindig egy különleges kiadású körömlakk család. Szerény véleményem szerint egy ilyen, sztárokkal eladott kollekció lehet éppen különleges is, ám nem éri meg jobban az árát, mert a reklámban Katy Perry vagy jelen esetben Fergie mosolyog ránk. Ha az adott kollekció nem tartalmaz számomra kellemes színeket, az egész jelentéktelenné válik. Ti megvásároltok bizonyos termékeket, mert az adott sztár, aki a terméket reklámozza, számotokra szimpatikus?



10 megjegyzés :

  1. Hát, úgy konkrétan egy sztár miatt nem, de basszus, ezek között három is akad, amiért ölni tudnék így kép alapján:)!

    VálaszTörlés
  2. Én soha nem úgy veszek meg egy terméket, hogy na XY sztár reklámozza, vagy pont az ő nevét viseli. Ha tetszik a termék tetszik, ha nem nem. :)

    VálaszTörlés
  3. Hát, az összes csillámos jöhet :-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszenek a lakkok, de nem Fergie miatt. Egyszerűen csodás színük van. Kíváncsi lennék élőben mit tudnak.

    VálaszTörlés
  5. Csak azért mert szeretek egy sztárt nem veszek meg semmit amihez a nevét/arcát adja, felesleges dolgot minek vennék? De ezek a lakkok nagyon szépek, nem bánnám, ha valaki passzolna párat :D

    VálaszTörlés
  6. Van ami tetszik, de csak amiatt mert valaki (őt pl nem is bírom.. :D) kollekciója, nem venném meg.

    VálaszTörlés
  7. A legalsó sorban balról a második, a kis csillagos lakk nagyon tetszik :) Engem egyébként nem befolyásol a vásárlásnál, hogy kivel reklámozzák.

    VálaszTörlés
  8. Második sorban balról a 3. gyönyörű. Egyébként ha lenne olyan női híresség, akiért nagyon-nagyon-nagyon rajonganék, lehet, hogy vennék a kollekcióból egy lakkot csak azért, mert ő az arca... egyébként ha csak bírom, nem.

    VálaszTörlés