2013. március 19., kedd

Ti milyen fehér körömlakkot használtok?

A mai reggelt egy közvélemény kutató cikkel! A téma: a fehér körömlakk. Mint már azt említettem, szerelmese lettem a világos alapra készülő körömdíszítéseknek, de a saját fehér lakkomat nem szeretem, mert három rétegben kell felhordanom és bármilyen óvatos vagyok, mindig csíkos lesz a végeredmény. Most Titeket kérdezlek! Ti milyen fehér körömlakkot használtok? Milyen tapasztalataitok vannak egyes márkák fehér lakkjaival? Legyen szép napotok, délután jelentkezem!

10 megjegyzés :

  1. Én Moyrát használok, de szinte csak francia manikűrhöz, a köröm végére, ezért nem tudom, hogy egészben hogy fed. De amire én használom, tökéletes. :)

    VálaszTörlés
  2. én a lovely fehér lakkját használom, már írtam is róla többször. két rétegben szuperül fed, egyben azért még nem az igazi. és tartós is, elégedett vagyok vele. :)

    VálaszTörlés
  3. Ó, a képen lévő tetszene nagyon, mert nem annyira hibajavító jellegű, hanem egy kicsit melegebb fehér. Amúgy nem használok fehéret :-)

    VálaszTörlés
  4. Szia! :)

    Én most Aden fehéret használok, de elötte Moyra-m volt. Mind kettő nagyon szuper! :))
    Max. 2 réteg kell.

    VálaszTörlés
  5. A régi Maybelline Colorama french white fehérje volt a legjobb. Sajnos, már nincs az üzletekben:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is az volt a kedvencem :( De azért a képen lévőt is elfogadnám :D

      Törlés
  6. Én valami kínaiban vettem, és egy réteg elég belőle. Tényleg mintha hibajavítózva lenne a körmöm. Sajnos se márkája, se száma nincs.

    VálaszTörlés
  7. Hát nekem nincs jó viszonyom a fehér lakkokkal, időről időre eszembe jut és akkor megpróbálom beszerezni a tökéletest, de sikerrel nem nagyon járok... Nem írok mindről, csak arról a 4-ről ami még megvan... Lora: büdös, nem lehet vékonyan kenni és csíkoz. Golden Rose (ilyen kis 3-as francia manikűr szett talán DM-ből), szinte semmi fedése nincs, rengeteg réteg kell. Régi Maybelline Colorama mindenki ódákat zeng róla, nekem nem jött be, csíkoz, de az eddigi legjobban. Új Maybelline Colorama nem igazi fehér,ilyen áttetszős, zselé szerű, de szépen terül...
    De én most úgy is a feketére vagyok rákattanva, ha meg nagyon fehéret akarok van egy kis választék :)

    VálaszTörlés
  8. Én is a Moyra fehér lakkját használom és imádom! :-) De úgy láttam, ránézésre a L'Oréal lakkjának is elég jó fedése lehet. Persze az jóval drágább, mint a Moyra...

    VálaszTörlés
  9. a Claire's ben kapható fehér lakk meglepően jó, én szoktam gliteres topperek alá is használni egy rétegben, de annyira erősen pigmentált,hogy frankenpolish alapként is tökéletesen megfelel, hogy glitteres áttetsző lakkal keverjem. a gond csak az,hogy az a pici üveg 1300 forint, vagy mennyi.

    VálaszTörlés