2013. szeptember 2., hétfő

Teszt: Derma intensive+ Q10 Hand and Nail Balm

Egy kéz-és körömápoló krémet szeretnék nektek bemutatni, ami a napokban került a kezeim közé és én egyből beleszerettem! :) Hogy milyen tulajdonságai miatt, az a cikkből kiderül.


Külső: E termék esetében egy fehér-rózsaszín-sötét kék külsővel megáldott, képpel illusztrált krémről beszélhetünk. Ha valaki nem tudná mit jelent a 'hand and nail balm', a két kis kezecske segít neki. A termék elülső oldalán ultra védelmet és hidratáltságot ígér, valamint jelzi: minden bőrtípusra. A 75ml-e krémecskét egy év alatt kell felhasználnunk, ami bőven kivitelezhető, főleg ha az embernek szárazabba  bőre és gyakran kell krémeznie azt, valamint kis méretéből adódóan egy kisebb táskában is jól elfér, így bárhová magunkkal vihetjük. 


Csavarós kupakja jól tart, tehát nem kell tartanunk attól, hogy magától lejönne és mindent összekrémezne a táskánkban. Hátulján magyar nyelvű leírást is találhatunk, melyen a következők olvashatók:

"Kéz-és körömvédő balzsam. Minden bőrtípusra. tegyen a kézre egy kisebb mennyiséget és gyengéden dörzsölje a bőrébe. Csak külső használatra! Kerülni kell a szembejutást! Ha szembe kerül, alaposan mossa ki vízzel! Ne használja sérült vagy gyulladt bőrön! Ha irritációt észlel vagy kiütések jelennek meg a bőrön, ne használja tovább! gyerektől távol tartandó!"



Belső: Állagát tekintve balzsamos, lágy, tényleg olyan, mint egy hajpakolás vagy egy hajbalzsam. Szuper! Nekem nagyon tetszik, kézre való balzsamom talán még nem is volt. Enyhén áttetsző, fehéres színű. A kézbe masszírozva eleinte kicsit zsírosnak érezhetjük, de nagyon hamar beszívódik és nem hagy maga után mást, csak selymes tapintású bőrt. A kettes számú ok, amiért beleszerettem, az az illata volt. Imádom! Általában mindent a Dove original testápolóhoz / tusfürdőhöz / szappanhoz hasonlítok, mert az a favorit illat, de ez vetekszik vele. Sajnos ennek meg is van a hátránya.. Számtalan illatanyagot tartalmaz, melyek allergiás reakciókat válthatnak ki. Részletes elemzése nem volt a krémmánián, ezért én vittem fel a hátoldalán található leírás szerint. 



A márkát magát nem nagyon ismerem, más termékem nem volt még tőlük, ez is ajándék volt, így jó alkalom volt arra, hogy megismerkedjek a Derma-val. Az első tapasztalat szuper, bizalmat szavazok neki, ha esetleg találkoznék vele a boltok polcain. Ti ismeritek a márkát? Van esetleg tapasztalatotok? Osszátok meg velünk!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése