2013. október 3., csütörtök

Szeptemberi nyereményjáték eredményhirdetése, valamint az októberben induló beharangozója! :)

Összesen 311 (!) esélyt gyűjtöttetek, ami még engem is meglepett! :) Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyien itt vagyok - még ha csak egy nyereményjáték erejéig is! :) Imádom a nyereményjátékok eredményhirdetését, több szempontból is: egy - mert a szerencsés nyertes örömének én örülök a legjobban, kettő - a többiek gratuláló kommentjei miatt, hiszen ők pedig emberségből kapnak hatalmas ötöst! :) Ne csüggedjetek most se, ha éppen nem ti kerültetek kisorsolásra, hiszen OKTÓBER 5-én újabb játék indul! :)

Mint már azt említettem, a Random.org internetes sorsoló oldalt hívtam segítségül, hogy 1-től 311-ig megmondja nekem a nyertes számát. A jelentkezésetek sorrendjében kerültetek fel az esélyek listájára, majd az egyszeri alapesély alá a "plusz munkátok" miatt jöhettek a plusz esélyek. :) Minimálisan 1, maximum 9 eséllyel indulhattatok a két Avon és két Lora lakkért. Lássuk mit sorsolt a gép!


A nyertes pedig a 262-es sorszámú, vagyis

Tatus !

Gratulálok! :) A megadott e-mail címen felveszem veled a kapcsolatot és ott megbeszéljük a továbbiakat. Ne csüggedjetek Ti sem, akik most nem nyertek, hiszen holnap után, azaz OKTÓBER 5-én újabb játék indul! :)

9 megjegyzés :