2013. november 2., szombat

Hagyd, hogy az őszi kifutók inspiráljanak!

Az egyik margarétámra elkészítettem már ezt a díszítést, de gondoltam meg kell osztanom veletek, mert annyira őszies! :) Nude/drappos/sárgás alapra kékes és vöröses sokszögeket festünk, majd fekete vonalakkal tesszük teljessé a mintát. Kicsit falevél, kicsit virág, igazából én sem tudom megmondani, hogy mi a végeredmény, de szerintem nagyon kis aranyos! :) Próbáljátok ki!

3 megjegyzés :

  1. kicsit off: milyen fedőlakkot érdemes használni, h ne kenődjön el a megfestett minta? nekem a megszáradt mintát is szétkente a fedőréteg... most essence-t használtam előtte meg claire's-t mindegyik top coat volt...
    milyen lakkot érdeme használni, illetve szerinted sima lakkal érdemes-e probálkozni a nail art-tal????

    kösziiii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves KANNA!

      Nagyon fontos, hogy akrilfestés során olyan festéket válassz, ami nagyon jól pigmentált, így elkerülheted, hogy vastag rétegben kelljen dolgoznod. A vastag festéssel az lehet a gond, hogy bár a teteje megszáradt, lehet hogy a réteg belseje még nem, és az ecset nyomására megindulhat a festés, ami a minta elkenődését okozza. Azt tudom javasolni, hogy amikor már úgy érzed, hogy teljesen megszáradt a dizájnod, még várj pár percet és csak azután húzz rá minimum 2 réteg top coat-ot!

      Olyan lakkot válassz, melynek nagyon puha és könnyen hajló ecsete van. A vastag, durva műanyag szálas ecsetek sokkal könnyebben elkenik a mintát.

      Ha mégsem találsz megfelelő lakkot, akkor használj jó minőségű lakkceruzát! Arra nyugodtan húzhatsz bármilyen lakkot - persze száradás után!

      Törlés