2014. május 16., péntek

Hétvégi Személyes

Szeretnék nektek több személyes jellegű bejegyzéssel szolgálni, és úgy döntöttem, hogy ezekre mindig hétvégén kerülne sor. :) Végre vége van a szorgalmi időszaknak, jöhet a "kedves" vizsgaidőszak. Többet leszek itthon, többet leszek veletek! :) Tavaszi dizájnok festését tervezem, remélem több sikerrel, mint ahogyan eddig alakult. Szeretnék majd olyan cikket is - ismét -, ahol olyan termékeket mutatok be, amiket én használok, nagyon meg vagyok velük elégedve, de nem a körmözés témaköréhez tartozik. Szóval sok a terv, legyen idő a megvalósításra! 
Elkezdtem a 100 Happy Days című projektet, melynek lényege, hogy 100 napon keresztül találj valami apróságot vagy nagy dolgot az életedben, amiért boldog lehetsz az adott napon. Szuper érzés, szerintem tök jó dolog! :) Még több infó ITT. Ti tudnátok csinálni ezt a "kihívást"? Képesek vagytok meglátni minden napban a jót? :)
Az előző hét végén egy fotózáson is részt vettem, ahol gyönyörű szép sminket készítettek nekem. Imádtam! :) A kontyfotózás most jön majd vasárnap, azt is várom nagyon. :) A hajam szőkés ombre lett, de a fotózás miatt szeretném majd visszafesteni. Évekig voltam szőke, elég is volt :) Ettől függetlenül egy élmény volt az egész!


3 megjegyzés :