2014. június 29., vasárnap

Amikor elszabadulok az eBay-en ...

Igen, emlékszem, hogy figyelmeztettetek: ha egyszer rendelek, nincs megállás! Olyan, mint a tetoválás. Ha már egyet csináltatsz, utána kell egyből a következő. Nyugi, nekem nincs tetkóm. :) Szóval, mint az a címből is kiderült, most kicsit több mindent rendeltem, mint az utolsó alkalommal, de mivel ez csak a napokban történt, ezért most még csak az eBay képeket tudom megmutatni nektek. Induljon a túra!

Sajnos az ecsetkészletem eléggé lestrapált már, ezért rendeltem kettőt is. De most nagyon figyeltem arra, hogy olyan ecseteket ne tartalmazzon a készlet, ami csak itt áll szegényke és igazából soha nem is volt rá szükségem. Így esett ezekre a választás. A legfőbb szempont tényleg a használhatóság és a jó ár volt. Szerencsére találtam nagyon olcsó ajánlatokat, így nem kellett egy vagyont költenem. Később majd a minőségükről is beszámolok.

Az első csomagban csak díszítő ecset van, szám szerint 3 darab. Ezekre mindig szükségem van, hiszen sokszor kell mintát készítenem a munkám során, illetve amikor nektek készítem a margarétákat, akkor is ilyen ecsetet szoktam használni. Eddig kettő ilyen ecsetem volt, csak sajnos az egyik szőre már használhatatlan és a másik is kezdi megadni magát. Nagyon szeretem ezt a fajta ecsetet, mert jó szőre van és könnyű vele dolgozni. 

A 3 ecset 300 Ft-ért jut el hozzám.


A másik csomagban 5 ecset található. Ezek mindegyike egyféle, csak öt különböző méretben. Miért jó ez? Mert egyszerre használható zselés építésre, ombre és one step festésre. A legnagyobbat ombre festésre, 2 különböző nagyságút zselés építésre, kettőt pedig one step festésre fogok hazsnálni. Fontos, hogy ha egy ecsetet kinevezünk arra, hogy építeni fogunk vele, akkor ne használjuk két hónap múlva festésre!

Az 5 ecset 390 Ft-ért jut el hozzám. 




Mivel nem szerettem volna, hogy továbbra is egy fedetlen tartóban legyenek, ezért egy műbőr tartót is rendeltem hozzájuk. Sajnos jártam már úgy, hogy nem mostam ki munka után tökéletesen az ecsetet, majd napfény érte, és dobhattam is ki egyből a kukába.  Ezt a tartót össze lehet tekerni, megkötni, hogy az ecsetek teljes biztonságban lehessenek. 

A fekete műbőr tartó 315 Ft-ért jut el hozzám.



Összefoglalva az egészet, 1000 Ft-ért új ecsetkészletre és tokra teszek majd szert a következő hónap elején. Remélem a minőségével sem lesz semmi probléma. Eddig minden rendelésem épségben és pontosan megérkezett. Ti mit rendeltetek utoljára?

4 megjegyzés :

  1. Az ecsetek nagyon tetszenek, főleg ez első csomag, amiben 3 volt. :)

    VálaszTörlés
  2. Hálaistennek már nagyon régen nem ebayeztem, de ez a tok nekem is meg van, tolltartónak használom az egyetemen és mindenkinek nagyon tetszett eddig :)

    VálaszTörlés
  3. Elég régen nézegettem az ebay-en, de félek elkezdeni, mert akkor wishlist készítéssel töltenék egy napot kb :D Lassan viszont biztos körbenézek :D

    VálaszTörlés