2014. június 22., vasárnap

Az idei nyár 20 must-have körömlakk színe - 2.

Folytassuk a felsorolást, hisz még számos szín és rányalat vár ránk, hogy idén nyáron a körmeinken tündökölhessenek. A két részes cikksorozatban mindenki megtalálhatja a kedvére valót, hogy idén nyáron ne kelljen sokat gondolkodni a körömlakkos fiók előtt vagy a műkörmösnél ülve. :)


Bizony, a nyár egyik legnagyobb slágere a fehér és hasonló halvány színek, így a szürkék is. Mint azt láthattátok, az elmúlt hetekben nálam is sokan kérték ezt a színt. Bátran viseljétek, hiszen a fehérhez hasonlóan ez is mindenhez remekül passzol. Keressétek a kicsit tejeskávés vagy pasztell kékes árnyalatú lakkokat, igazi különlegességek!

Tipp: kombináljátok neon színekkel! Készítsetek mintás, francia vagy holdmanikűrt, mindegyik stílus remekül fog mutatni!




Aki idén a tengerpartra készül, ne hagyja otthon kedvenc csillámló, effektes kék körömlakkját. Gyönyörűen mutat a vízben, ahogy megcsillannak rajta a nap sugarai. Legyen az gyöngyház vagy csillogás, flitteres vagy többszínű.


Tipp: saját körömlakkotokat is felturbózhatjátok, hogy hasonló csillogása legyen. Nincs más teendő, mint a kék lakk használata után egy gyöngyház lakkot is felvinni a körmökre. Ha tetszik az eredmény, akkor össze is keverhetitek előre a lakkokat, hogy később is fel tudjátok használni.




A korall szín mindig is a nyár színe volt, ez idén sem fog megváltozni.  Ez a gyönyörű szín a narancs és az élénk rózsaszín között csodásan mutat a napbarnított bőrrel. Az ilyen élénk színek hangulat javító hatása is bizonyított. :)

Tipp: Gyűrűsujjad fest fehérre, majd a korall színnel készíts rá valamilyen nyárias mintát. Csodás parti vagy fesztivál manikűr lesz belőle! A kaviárgyöngyök is jól mutatnak vele.




A csillámos lakkok tartósságát növelik a benne lévő lapocskák, így ha az egész vakációra szóló körmökkel szeretnél nekivágni az útnak, használj egy ilyen lakkot. A napfény csak úgy szikrázik ezeken a lakkokon. Készülj fel a bókokra!

Tipp: Bár ezek a lakkok önmagukban is gyönyörűen csillognak, használj alapozó és fedőlakkot is a felvitelnél, így még tovább növeled a manikűröd tartósságát.


A lilás színeket nem csak ősszel és a hideg időben lehet viselni. Bizony a nyár folyamán is gyönyörűen mutat egy ilyen lakk a körmökön - legyen az matt, pasztell, csillámos vagy sima körömlakk. 

Tipp:  Szuperül kombinálható a szürkével, fehérrel, feketével, ráadásul nyári virágos mintához is tökéletes.

Melyik színt próbálnátok ki szívesen idén nyáron? :)

2 megjegyzés :

  1. Defektes kéket olvastam elsőre x) De amúgy mindegyik szín jöhet télen-nyáron. Azt hittem, csak én érzek titokzatos vonzódást a szürke lakkok iránt, de most kiderült, hogy éppenséggel trendkövető vagyok :D

    VálaszTörlés