2014. június 22., vasárnap

Oriflame Very Me Spring Tenderness

A legutóbbi lakk teszt során egy Oriflame lakkot teszteltem, ami nagyon kis stílusos és dizájnos ruhát kapott: virágba bújtatott kis nőies üvegcsében juthatunk hozzá a kollekció összes darabjaihoz. Most a körömlakkhoz passzoló parfümöt szereztem be, ami szintén ezzel az aranyos virág mintával kapható. 


Teljes becsületes neve: Oriflame Very Me Spring Tenderness Eau de Toilette 30ml. "Tavaszi frissesség egy csodálatos illatban! Az eper, a zamatos licsi és a lágy gyöngyvirág aromájából szőtt illat csokor. A Spring Tenderness a boldogság és a szépség eszenciája." - szól a leírás és igazat kell adnom neki. Nagyon finom, kellemes virág- és gyümölcs illata van. Tényleg nagyon kellemes. Nem túl erős, így a nagy nyári melegben sem érezhetjük fojtónak. 


Az Oriflame oldalán 9 értékelés olvashattok róla. Mindenki a remek illatát, tartósságát és aranyos kiszerelését dicséri - tehát nem lőhettem félre a választáskor! :) Ha még ti is a nyári illatotokat keresitek, akkor teljes szívből tudom ajánlani. Jelenlegi akciós ára: 2.290 Ft helyett 1.490 Ft. A kollekci egyébkétn nem csak lakkokat, parfümöt és egyéb szépségápolási termékeket tartalmaz, de karkötőt, táskát és sálat is be tudtok szerezni.

Nektek mi az aktuális vagy a kedvenc nyári parfümötök? :)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése