2014. június 29., vasárnap

Lakkozd a körmöd a fürdőruhádhoz! - 2.


Folytassuk a sorozatot újabb gyönyörű fürdőruhákkal és velük harmonizáló lakkokkal és díszítésekkel! :) Ha pasztell színekben szeretnétek idén pompázni, akkor pár halvány árnyalatú lakkot is be kell szereznetek. Ha egy ilyen, több színű, csíkos bikinit választotok (F&F), ügyeljetek rá, hogy a minta, tehát jelen esetben a csíkozás, a körmötökön is megjelenjen! Szerencsére a pasztell színek gyönyörűen mutatnak egymás mellett, így a szokásosnál több színt is használhatsz egyszerre.


Állatmintára fel! Legyen az leopárd, kígyó, zebra vagy más élőlény, szuper találat idén nyáron a mintás bikini. Szerencsére ma már kapható számtalan cracking, azaz töredezős lakk, mellyel könnyedén hasonló mintázatot készíthetsz a körmeidre, mint amit a zebrák viselnek. Matricával szintén próbálkozhatsz, de vigyázz: hosszú ideig ne tartózkodj a medencében, vagyis a körmeid ne legyenek sokat a víz alatt, mert attól is lerövidülhet a matricák élettartama!


Minden próbálkozásod ellenére nem egyforma színben kaptál bikini felsőt és alsót? Nem probléma! Keress olyan színű lakkokat, mint a fürdőruhád darabjai, majd ombre technikával alakítsd ki az átmenetet. Válts lakkot körmönként, így még látványosabb lesz a körömdíszítésed! 


Borulj virágba a strandokon is! Ha nem szereted a nagy mintákat, de mégis szívesen viselnél néhány aranyos kis virágot, ez a fürdőruha a legmegfelelőbb számodra. Ha ügyes vagy, találhatsz olyan egyszínű alsót, amin szintén megjelenik ez a forma. Fesd feketére a körmeid, majd használj olyan fedőlakkot, ami glitteres és apró kis színes lapocskákat tartalmaz, így hasonló mintát tudsz kialakítani, mint ami a fürdőruhádon is megjelenik.


A lime egy nagyon szuper színű citrusféle, ráadásul a nyári nagy melegben te is remek ízesített hűsítőt készíthetsz ezen növények levével. Miért ne jelenhetne meg ez a remek szín a fürdőruhádon is? Az előző részben bemutatott neon lakkok közül is számos illene ehhez a bikinihez és most itt van még jó néhány. Kombináld egy csipetnyi rózsaszínnel (csíkozás vagy pöttyözés) a különleges hatásért!


Imádom a pop-artot! Aki nincs otthon ebben a témában, olvasson egy keveset ITT, és máris képbe jön! :) Élénk, kontrasztos színek jellemzik az ilyen stílusú fürdőruhákat, hát használjuk ezeket a körmeinken is! Ha egy kis kézügyességgel rendelkezel, a fürdőruhádon megjelenő mintákat minden bizonnyal egyszerűen le fogod tudni másolni, hiszen a pop-art kedvelte a hétköznapi motívumokat, a képregényes stílust.

Remélem most is tudtam új ötletekkel szolgálni és a későn ébredők is a legtökéletesebb fürdőruhát fogják majd beszerezni! Jó lubickolást, csajok! ;)

3 megjegyzés :

  1. Az első összeállítás és ötlet tetszik a legjobban. :)

    VálaszTörlés
  2. Uhh, az első kép! *.* Aaa, kell ez a fürdőruci!
    Egyébként a körmeim most épp ilyen pasztel színekben pompáznak. :)

    VálaszTörlés