2014. június 22., vasárnap

Lakkozd a körmöd a fürdőruhádhoz!

Itt a nyár és a jó idő. Előkerülnek a kis ruhák, rövid nadrágok és nyitnak a strandok. Remélem nektek már többször volt alkalmatok eljutni idén, mint nekem, én mindössze egyszer voltam eddig. Egy-két tippet szeretnék adni, hogy hogyan hogyan tudjátok kombinálni a megvett és esetleg már a szekrényben rejtőzködő darabokat, valamint hogy hogyan tudtok hozzájuk passzoló lakkozást készíteni. :) Mivel számos ötletem van, szeretnék cikksorozatot csinálni belőle, így jövőhéten újra felhozzuk ezt a témát. ;)


A klasszikus egyrészes fekete dressz olyan hatást kelt, mintha egész nap kisestélyiben flangálnál a strandon. Barnulni nehézkes benne, de egy két alkalommal belebújhatunk, főleg egy jó medencés parti esetén. Ha ilyen fürdőruhát választasz, az nagy szabadságot biztosít a körömdíszítésben. Stílusosan viselhetsz csipkét, párduc mintát a körmeiden vagy igazi strand dívaként tündökölhetnek körmeid aranyban. Ha a visszafogott színeket kedveled, egy nude árnyalttal nem lőhetsz mellé sosem.


A következő összeállításhoz már kicsit bevállalósabbnak kell lennünk, hiszen a fürdőruha alsó és felső része nem ugyanolyan színű. Mi több, majdnem komplementer színek! A színkörön a pirossal szemben a zöld csücsül, de a merészek párosíthatják kékkel is. Ha játékos kedvetekben vagytok, itt van még egy tipp: bár felül kéket viseltek, legyen a manikűrötök piros és a lábköröm kék.


Egy ilyen gyönyörű kék összeállításban te is sellőnek érezheted magad a tengerparti nyaralás során. Kombináld az egyszínű és mintás darabokat! Hogy még változatosabb legyen a szetted, keress egy különleges kék lakkot, ami valami kis "plusszal" bír: effekt lakk, glittert tartalmaz vagy gyöngyház fényt ad a körmeidnek.


A mintás fürdőruha előnye, hogy a mintákat alkotó színek bármelyike megjelenhetnek a bikini másik részén. Ha pedig a rózsaszín a kedvenc színünk, akkor ez a felsőrész a legjobb választás, hiszen világos anyagán megannyi féle rózsaszín megjelenik, így bármilyen alsót is választunk hozzá, tuti passzolni fog a kettő. Aki a vízben is hercegnőként szeretne lubickolni, annak a körmeit is illik rózsaszínre festeni. Szerencsére millió ilyen árnyalatban pompázó lakk közül válogathatunk a boltok polcain. 


Ha létezne a "parti fürdőruha" fogalom, ez egy tökéletes példája lenne. Feltűnő, élénk, vidám! Csupa csupa neon szín, melyeket a fekete csak még jobban kiemel. Napbarnított bőrhöz talán nincs is jobb választás. Mi más jelenhetne meg a körmökön, mint az a sok szép neon szín, amiket tartalmaz? Ráadásul számos neon színekben pompázó körömmatrica is kapható már. Ha nem rajongsz értük, a lakkod száradása után akril festékkel fesd fel a kívánt mintát, majd egy erős fedőlakkal fedd a körmeidet! Kezdődhet a buli!


A nyarak legkedveltebb bikinije a tengerész csíkos, ami most a körmeiden is megjelenhet. Egy vékony eset segítségével te is elkészítheted ezt a csíkozást. Ha nem szeretnél ennyi időt a körmeiddel tölteni, akkor felváltva fesd ki a körmeidet egy sötét-közép kék és egy fehér lakkal! Variálhatod úgy is, hogy csak a mutató vagy csak a gyűrűs ujjakon jelenik meg a második szín. A döntés a tiéd!

Remélem élveztétek a cikket, jövőhéten folytatjuk! :) Csodás fürdőruháim vannak még... ;)

3 megjegyzés :