2014. július 27., vasárnap

Hétvégi személyes bejegyzésem

Tartalmas pár hetet tudhatok magam mögött, most a legfontosabb történéseket próbálom összeszedni nektek, hogy picit jobban bepillanthassatok a határidőnaplómba. :)

Az előző hetet Csillebércen töltöttem. Hétfőtől vasárnapig egy nagyon fárasztó, de legalább annyira szórakoztató és hasznos tánctáborban voltam fent a magasban a hatalmas fák között. Az oktatás nagyon színvonalas volt, a szállás megfelelő, az étel viszont nem volt valami jó.. Napi 5-ször 90 percnyi mozgás után esténként jöttek a versenyek, majd a bulik hajnalig. Csütörtökön a kategóriában továbbjutottam a legjobb 8 közé, amit sikerként könyveltem el! :)


A musical próbák pedig zajlanak tovább szépen, tempósan, minden vasárnap, tehát amikor a mai cikkeket olvassátok, én azalatt végig azt próbálom. Isten áldja az időzített blogbejegyzéseket! :) Mivel az egyik szereplőnk még egy hónapig nem lesz, ezért megkaptam arra a kis időre a betétdalát. Belinkelem nektek ezt is a másik Mozart musicalből. A plakátfotózások már lezajlottak - bár én főszereplő nem vagyok, így nem kerültem rá, azért majd megmutatom nektek az eredményét! :)



Rajzolásra, olvasásra mostanában nem nagyon volt időm, de most, hogy már nem megyek hosszabb időre el semerre a nyáron, valószínűleg több időm lesz ezekre - na meg kicsit "elveszni" eBay-en! :) Sok volt a vendég, inkább még a tábor előtt, de emiatt sosem panaszkodhatom. :)

Remélem nektek is tartalmasan telik a nyár! :)

1 megjegyzés :

  1. Ejha, ez aztán a sűrű program tényleg. A tánctábor jól hangzik, egy ilyenen én is szívesen részt vennék, már hiányzik a tánc...

    VálaszTörlés