2014. augusztus 10., vasárnap

A legédesebb rendelhető eszközök és termékek 1.

Mint azt tudjátok, az eBay engem is magába szippantott és szívesen böngészem az oldalait, keresgélek az ajánlatok között. Most azokat a hihetetlenül édes eszközöket, anyagokat és kellékeket szeretném nektek bemutatni, amit ti is tudtok használni otthon és természetesen meg is tudjátok rendelni őket a mellékelt linkekkel vagy hivatkozások segítségével. Ezt is cikksorozatnak szánom, hiszen a sorozatos kutakodásom alatt újabb és újabb szépségekre bukkanok. Öt termék most, 5 legközelebb, és így tovább.. ;) Lássunk is neki! :)


1. Mesefigurás körömcsipesz
A nálunk kapható sima fém körömcsipesznél sokkal kedvesebb és vidámabb, az tény! :) Minden háztartásban jól jön egy ilyen és a kisgyerekek is biztosan imádni fogják.
Ára: 235 Ft
Szállítási költség: nincs
Méretei: 6 cm hosszú, 2,5 cm széles, 1,5 cm vastag
Rendelhető: INNEN

2. NATURE REPUBLIC Mókusos kézkrém
Szuper aranyos doboz, tubus és dizájn. Maga a krém virágillatú, ami minden használat során jobb kedvre deríthet minket. :) Ráadásul a kis tubus tetején található "növényke" a telefon fülhallgató bemenetébe illeszkedik, így védheti azt. 
Ára: 1.625 Ft
Szállítási költség: nincs
Rendelhető: INNEN


3. Élénk neon lapocskák
Biztos ti is tapasztaltátok már azt, hogy a körömlakkba rögzített strasszkövek tartóssági ideje igen csekély, mivel nagyon kiáll a lakkból és könnyen beleakad mindenbe. Ha mégsem akartok lemondani a lakk efféle díszítéséről, használjatok fémlapocskákat! Két réteg fedőlakkal borítva sokkal tovább bírja, mint egy strasszkő.
Ára: 375 Ft
Szállítási költség: nincs
Méret: 2 mm
Kiszerelés: kb. 800 db
Rendelhető: INNEN

4. Majom alakú körömlakk szárító
Elemmel működő, majom formájú körömlakk szárító gépezet, mely a gomb megnyomása után kezdi el fújni a levegőt.
Ára: 865 Ft
Szállítási költség: nincs
Méretei: 9x8.3x7 cm
Rendelhető: INNEN

5. Csiga formájú kézkrém
Szuper aranyos és hidratáló, kell ennél több? Négy féle illatban választható a 40ml-es kiszerelésű krém: aloe vera, kamilla, rózsa és víz(?). 
Ára: 800 Ft
Szállítási költség: nincs
Rendelhető: INNEN


1 megjegyzés :