2014. augusztus 10., vasárnap

Celeb-rovat: mit viselnek a sztárok?


Nemrég ért véget az idei COMIC-CON, ahol a sztárfotókra éhes, fanatikus rajongókon kívül a profi fotósok is kattogtatták a gépeiket. Szerencsére a ruhakölteményeken és sminkeken, valamint a jelmezeken kívül a sztárcsajok körmeiről is készült néhány kép. Például Jessica Alba körmeiről is, aki fekete és virágos ruhájához barna-fekete ombre manit készíttetett.
 

Lily Alen híres extra vagány körmeiről, mint ahogyan az a képen is látható. Szereti párosítani a harsány színeket nem mindennapi motívumokkal. Legutóbbi manikűrje  egy kész hippi csoda: a vidám színek mellett találunk negative space technikát, flittereket, gyöngyöket, strasszokat és egy rózsaszín szőrű pónit, ami már csak hab a tortán! Az énekesnő egy pár órát eltölthetett a szalonban, míg elkészülhetett ez a végeredmény, de a szépségért meg kell szenvedni, mint azt már oly sokszor hallhattuk. Neked tetszenek az ilyen "mindent bele" dizájnok?

Minden bizonnyal emlékeztek még rá, amikor Demi Lovato lilás ombre tincsekkel örvendeztette meg a rajongóit, hiszen ezen a nyáron különösen nagy divat volt az élénk színek becsempészése a hajkoronánkba. Az énekesnő sokszor festett már rózsaszín, lilás vagy magenta színt a hajába, jelenleg - ha minden igaz - sötétbarna-lila-ezüst ombre hajjal járna a nagyvilágot. Talán nem is meglepő így a lila-ezüst ombre választás a körmein is.


Egy friss fotó Beyoncé Knowles körmeiről, melyet arany wrap fólia díszít, rajta arany és ezüst koronácskákkal. Feltűnő és merész, de a koncerteken viselt  fellépő ruháit elnézve ez egy édes kis semmiség azokhoz képest.

Kesha nagyon jól választott, amikor ezt a gyönyörű, fehér virágmintás manikűrt elkészíttette magának. Valószínűleg a képen látható tv-s megjelenéskor viselt fehér blúz inspirálhatta. A virágok közepébe helyezett strasszkövek csak plusz csillogást adnak a körmöknek. Szuper díszítés!

Melyik sztármanikűrt készítenétek el magatoknak otthon? :)

1 megjegyzés :