2014. augusztus 10., vasárnap

Játékos körömszépítés gyerekeknek

Pár hete azzal a témával foglalkoztunk, hogy hány éves kortól lehet megengedni a gyereknek, hogy lakkozzon, műkörmöt építtessen. Most olyan gyerekjátékokat szeretnék bemutatni nektek, amikkel a nagyobb játéküzletekben biztosan találkozhattok, ha esetleg ilyen jellegű ajándékot keresgélnétek egy rokon kislánykának. A felsorolás ár szerinti növekvő sorrendben történik! Az árak a Játékbolt.hu oldalról származnak, a boltok között lehetnek eltérések!

Kezdjük kapásból egy olyan szettel, amit valahogy nem nagyon tudok hová tenni... A Very Bella DARK nevű szett 20 darab halálfejes műköröm tipet kínál egy élénk pink és egy fekete glitteres körömlakkal, mindezt 5 éves kortól. A leírásban ez áll: "Ha szereted a DARK stílust, akkor a szett műkörmeit és lakkjait imádni fogod." Nos, én egy vadóc tiniről inkább el tudnám képzelni, mint egy 5-6 évesről, hogy ő a dark stílus (ha egyáltalán ilyen konkrétan létezik, nem vagyok túlinformálva ilyen téren) rajongója, remélem azért az 5-6 éveseknek még nem visznek haza ilyet karácsonyra, szülinapra..
Ár: 999 Ft


2. Style Me Up! Arany és pink csillogós körömdekoráló szett
A szett nem túl bonyolult. A képes használati útmutató mellett két kettő-az-egyben terméket tartalmaz, melyek egyik végén díszítő körömlakk, másik végén korrigáló/javító ecset található. Arany és pink színekben, melyekkel "igazán feltűnő lehetsz". 8 éves kortól ajánlott.
Ára: 1.890 Ft


3. Crayola Creations Körömdíszítő szett
A csomagolás engem nem győzött meg, gyerekként tuti nem ezt választanám a boltok polcain, valamint a honlapon található leírás sem igyekszik jobban. Az egyszerű kis matricák mellett rózsaszín, ezüst csillámos, és (talán) fehér díszítőlakkot tartalmaz a készlet. Sajátossága a lábujjak körömlakkozását segítő szivacsok, amiből két lilát kapunk, ha megvesszük ezt a szettet. Az ár-érték arányt tekintve eléggé hátul kullog szegényke.
Ára: 2.390 Ft


Ez már egy igen komplett kis szett, jó sok tartalommal. A mostanában igen divatos mesesorozat, a Monster High jellegzetes feliratait, emblémáit, mintáit rejti a csomag. A 3D jelzőt a domború matricák, a strasszkövek és a felragasztható tipek miatt kapta. A készlet tartalmaz 2 körömlakkot, 24 műkörmöt, 48 darab műköröm ragasztó fület, 50 darab 3D-s matricát, 124 csillogó matricát, 96 emblémás matricát, 40 ékkövet, ecsetet és használati utasítást. Ezzel a sok díszítő alkalmatossággal sokáig el tud lenni az ember lánya. A matricák és kövek kerülhetnek a tipekre, de a saját köröm is díszíthető velük lakkozás után.
Ára: 4.990 Ft


Ez már valamivel komolyabb csomag. A szett egy forgó tálcát is tartalmaz, ami tárolóként is használható, ha nem akarjuk minden használat után a dobozba visszatenni a cuccokat. A körömdíszítés mellett egyedi gyűrűk készítésére is lehetőséget ad, így a körömhöz passzoló kiegészítőt is viselni tudják a kislányok. A készlet tartalmaz 6-féle színű tipkészletet, 2 darab körömreszelőt, 1 darab körömlakkot, 2 darab gyűrűt, festéket, palettát, ecsetet, ragasztható ékszereket (ami nem tudom mit takarhat), díszeket, matricákat, csillámporokat, szivacsokat és egyéb kiegészítőket. Mindenesetre eléggé ijesztő, hogy egy kisminkelt kislánnyal szeretnék eladni a terméket..
Ára: 5.690 Ft

"A 3D-s körömépítő szettel neked is olyan csodás körmeid lehetnek, mint Barbie-nak!" - szól a leírás, ami gyerekként valószínűleg engem is meggyőzne, felnőttként már talán kevésbé. :) Igen komoly készlet rengeteg díszítő elemmel. A tipek mellett kétféle körömlakkot, ecsetet, számtalan sima és 3D-s matricát, csillámport, strasszkövet és formázott strasszokat tartalmaz. A teljes csomag közel 300 darabos, ha hihetünk a leírásnak.
Ára: 5.890 Ft


7Creations Álomszín körömlakk készítő szett
Egy kis újdonság! Ezzel a készlettel elkészíthetik saját maguk által tervezett körömlakkjaikat, majd azzal díszíthetik a körmei(n)ket. :) Pontosan nem tudom mennyi lakk található benne, de minimum 4-féle körömlakk készíthető vele, a képen legalábbis ennyi látszik. A színezők és csillámporok segítségével elkészült körömlakk mehet is a körmökre. Ha ez nem lenne elég, kapunk még kb. 100 matricát, hogy még díszesebb dizájnok készülhessenek. Az öntapadós címkék és csillogós zselés toll segítségével saját nevet is adhatnak a kollekció darabjainak. 
Ára: 6.390 Ft


8. Crayola Körömművész szett
Az általam talált legnagyobb és legdrágább csomag. Igen "komoly" kis szétnyitható tartó tálca jár a szetthez (valószínűleg ez dob a szett árán ekkorát, hiszen a hozzá járó anyagok és eszközök száma elég csekély), valamint egy ötletgyűjtemény kis füzetke is, ezeken kívül tartalmaz még egy ív körömmatricát, 3 körömlakkot, 2 lábujjelválasztót, 2 körömmintázó tollat és 1 körömreszelőt.
Ára: 10.410 Ft


Te melyiket vennéd meg szívesen a gyerekednek, ha egy ilyen tételt látnál a karácsonyi listáján?

4 megjegyzés :

  1. Imádok lakkozni, de majd szülőként nem hiszem, hogy vennék ilyet a lányomnak. Mármint egyiket sem. Ha tényleg nagyon érdekelné a dolog, mármint szeretne ilyennel szórakozni, akkor pár matricával meg egy -két körömlakkal szerintem letudható a dolog, ami lássuk be, sokkal barátibb áron jön ki így, mint ezek a szettek.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is. Inkább vennék neki pár matricát és lakkot. A műköröm szerintem nagyon túlzás. Kiskoromban nekem is voltak 'műkörmöcskéim' de a szüleim soha nem engedték használni, utólag azt mondom, szerencsére. :) Az általános iskolásoknak még bőven van tesióra, mi van, ha letörik a körmükkel együtt?
    Nekem minden nyáron a keresztanyám festette ki, kaptam rá virágokat, meg ilyeneket. :) Azt imádtam! :D

    VálaszTörlés
  3. Szeretném valamelyik szettet megrendelni legxen benne minden!!

    VálaszTörlés
  4. Szeretnék rendelni egy szettet legyen benne minden!!! andimacska73@gmail.com

    VálaszTörlés