2014. augusztus 10., vasárnap

Körömlakkot automatából

Örülhetnek az amerikai körömlakk függők: mostantól ugyanis nem csak a drogériákban és a szupermarketekben vásárolhatják meg kedvenc Essie körömlakkjukat. A márka Essie-automatákat helyez el a reptereken és plázákban országszerte. Az automatákban 42 szín közül választhat majd az ember lánya. 


Külföldön nagy sikere van az ilyen és ehhez hasonló automatáknak. Létezik kint kifejezett smink automata, amely szintén "travel" kiszerelésekben árulja a kedvenc termékeket, vagy mondjuk papucsautomata, ha éppen nagy szükséged lenne rá, de nincs nálad egy jó flipflop.


Jelenleg Essie automatával rendelkeznek: Jet Blue terminal of New York’s JFK airport és Oakland International Airport. Hamarosan Dallasban is vásárolható lesz Essie körömlakk a reptéren, valamint a kaliforniai luxus bevásárlóközpontok is kapnak ilyen gépeket. 

Szerinted nálunk milyen automatára lenne igény a hagyományos ital, kávé vagy nasi automatákon kívül?

3 megjegyzés :

  1. Hát, nem jönne rosszul akár egy ilyen lakkautomata sem, de a flip-flopos is érdekes (strandokon simán el tudnám képzelni :D)

    VálaszTörlés
  2. Nalunk, nem tudom, hogy meg vane, mert ritkan jarok, es a markaban sem vagyok biztos, de talan a Loranak volt/van ilyen automataja egy budapesti Tescoban.

    VálaszTörlés
  3. Tescóban én is láttam körömlakk-automatát, de egy essie-s/CG/OPI ellen nem tiltakoznék :D

    VálaszTörlés