2014. augusztus 3., vasárnap

Louboutin lakk ördögi fiolába zárva - Videóval

Christian Louboutin és David Lynch nem először dolgoztak egymással, amikor a cikkben is látható reklámfilmet elkészítették a képen látható, nem mindennapi körömlakkhoz. 2007-ben Lynch Fétis címmel kiállítást rendezett fotóiból, melyeken a modellek többek között extra magas sarkú cipőben voltak láthatók. Volt közöttük 10 hüvelyk magas, kívül-belül (!) tüskékkel borított cipő is...  Ki más tervezhette volna ezeket a cipőket, mint Louboutin!


Az itt látható nem mindennapi balerinacipő mellett tornyosuló körömlakk pedig több szempontból is magával ragadó. Először is azért, mert hegyes kupakjának nagysága megegyezik a különleges balerinacipő sarkának méretével, így jogosan merül fel a kérdés: Akkor ez most egy körömlakk vagy egy önvédelmi eszköz inkább? Másrészről pedig a benne rejlő vérvörös körömlakk veszélyesen szexi a körmökre kikenve! Állítólag ez a forma igen kényelmes - nem úgy, mint a cipő-, ergonómiai kialakítása megkönnyíti a körömlakkozást. 

A lakkhoz egy igen érdekes, talán kissé bizarrnak is mondható videó is készült, ami mellett nem mehettek el úgy, hogy egyszer meg ne néznétek. A legtöbb márka általában árnyalatok széles választékát vonultatja fel, amikor új körömlakkokról van szó. Louboutin most egyetlen vörös árnyalatot kínál, ami 50 dollárért lehet a miénk.





Neked hogy tetszik?

1 megjegyzés :

  1. Nem csak ez a piros lakk van/lesz a márkától. :)
    http://www.cosmopolitan.hu/fashion_beauty/2014/07/28/jon-a-louboutin-mani/

    VálaszTörlés