2014. augusztus 3., vasárnap

Az ősz körmei a kifutókról - Versace

A nagy divatházak bemutatói mindig előrébb járnak, mint az aktuális szezon. Hogy idén ősszel milyen mintát, színeket, darabokat kell viselnünk ahhoz, hogy az aktuális trend követői legyünk, már nem nagy titok, valamint az sem, hogy ezt hogyan fokozhatjuk még tovább a sminkünkkel, frizuránkkal, körmeinkkel.

Néhány részes cikksorozat alkalmával az idei ősz körömtrendjeit szeretném bemutatni nektek, melyek a nagy divatházak kifutóiról érkeznek egyenesen hozzánk. 

         


A Versace McGrath-tel  idén őszre egy vidám, erős és modern sminket álmodott meg, mely leginkább egy két tónusú, kékes zöld, pávatollra hasonlít. Bár a szem nagy hangsúly és figyelmet kap, az arc többi részét meghagyja természetes fényében pompázni. Ez a szemöldök természetes formázását, igazítását, az arc finom kontúrozását és egy világos ajakfény használatát jelenti.

Bár az erőteljes, kékes vagy zöldes körömlakkok is megjelenhettek volna a divatház őszi kifutóján, ők a szezon trendkörmeit mégis sápadt, fakó színűre, valamint természetesen csillogóra álmodták meg. Talán mondanom sem kell, ez a trend idén ősszel maximálisan hordható lesz. 

Az alábbi képen néhány gyönyörű lakkot találhattok, amelyeket ha beszereztek, idén ősszel Ti is tuti trendik lesztek - bár nagyon valószínű, hogy mindenki szekrényében lapul egy, ezekhez nagyon hasonló vagy ilyesmi árnyalat! :)


Crabtree & Evelyn - Peony  (1.410.-)
Leighton Denny - Starkers  (4.345.-)
OPI - My Vampire is Buff  (4.545.-)
Bobby Brown - Nude Glow Collection - Pale  (4.345.-)


Butter London - Hen Party  (3.520.-)
Essie - Allure  (4.345.-)
Revlon - Colorstay Longwear - Pale Cashmere  (1.170.-)
Essie - Ballett Slippers  (3.140.-)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése