2011. október 10., hétfő

Legújabb szerelmem: az Yves Rocher márka

Véletlenül tértem csak be hozzájuk a Campona-ban található földszinti üzletükbe: egy lejárt kupon beváltásának reményében. Amint megtudtam, hogy ez már semmit sem ér, nem csüggedtem, hanem körülnéztem náluk és a következőre jutottam: minden termék annyira gyönyörű! Imádom, hogy mindennek csodaszép csomagolása, külseje van, így nem tudtam megállni, hogy ne vegyek semmit. Leginkább testápolókat, krémeket, parfümöket, szappanokat forgalmaznak, de vannak sminktermékeik és körömlakkjaik is, ám ide nem azért mentem. Találtam egy nagyon helyes kis malajziai kókuszos testápolót ( Noix de Coco - 50 ml ), ami egyből a barátom és a saját szívembe lopta magát
A kis testápolóm
aranyos külsejével és finom illatával. Nem is volt drága, 380 Ft, hát megvettem. A kasszánál segítőkész, kedves eladónők álltak, akik egyből meg is kérdezték, hogy van-e, illetve ha nincs, akkor szeretnék-e törzsvásárló kártyát. Mondtam hogy nincs, ezért igényelnék egyet. A jelentkezőlap kitöltése után indult be igazán a buli:  mivel igényeltem a kártyát, ezért kaptam egy zöld Yves Rocher szatyor táskát, egy borítékot, melyben kb. 10-féle termékminta van, valamint egy újságot az aktuális termékektől és természetesen a kártyámat. Mondanom sem kell nagyot dobbant a szívem, örültem a váratlan meglepetéseknek! :)

Később a vásárolgatás során kinyitottam a borítékot, és rájöttem, hogy abban olyan kuponok vannak, melyek 2 hónapig érvényesek az összes termékükre, kivétel a leértékelt és Zöld pontos áruk. Hát nekem nem kellett több, egyből visszamentem. :D  Kinéztem az újságból néhány körömápolással kapcsolatos terméket, de a botba visszatérve megláttam, hogy azok Zöld pontosak, így rájuk nem érvényes a kedvezmény. Így keresgéltem, és addig keresgéltem, míg találtam egy kéz és körömápoló krémet. ( Beauté des Mains - 75 ml ) Mivel ez a termék 750 Ft feletti értékű volt, meg is kaptam az első törzsvásárlói
A körömápolóm
pontomat, ráadásul kaptam egy ajándék terméket: egy tápláló argán olajas balzsamot. ( Tradition de Hammam - 30 ml ) Tehát durván 1000 forintból 3 terméküket is megkaptam, így nagyon is sikeresnek mondanám a vásárlásaimat. :) Az biztos, hogy az év során többször is vissza fogok jönni, és néhány karácsonyi ajándékot is itt fogok beszerezni. Imádom ezt a boltot! :)

2 megjegyzés :

  1. Én is bementem nézelődni, az eredmény egy málnás parfüm lett. :) Én nem láttam kuponokat a borítékomban, de táskát, termékmintákat én is kaptam. Amit vettél, kókuszos testápolót, van hozzá passzoló parfüm is, az eladó csajszi ott áradozott róla, hogy milyen tartós, de nekem illatra kicsit sok volt, hátha neked tetszik!:)

    VálaszTörlés
  2. Igen, igen, azt a parfümöt én is megtaláltam. :) Nem vettem meg, mert most parfüm nem kellett.
    A kupon viszont, amiről írtam, na mindjárt meg is keresem ... na megvan! :) Szóval az abban a prospektusban volt, ami a törzsvásárlókártyáról szól, hogy 1. szint, 2. szint, 3.szint, stb. 4 db, ilyen kis kocka alakú. Sajnálom, hogy neked nem adtak. :( Melyik boltban voltál?

    VálaszTörlés