2011. október 24., hétfő

Quick teszt: Essence Nail Art Stampy Polish 01 Stamp me! White

Bocsánat, ez csak egy gyors teszt lesz, mivel sül a hal meg a krumpli, közben meg felrohangálok a géphez! :)

A főszerepben: Essence Nail Art Stampy Polish 01 Stamp me! White. Ez a lakk kifejezetten az Essence körömnyomdázóhoz készült. Hogy mi a különbség ezen lakkok és a többi között? Ezek magasan pigmentáltak, így tökéletesen kiadják a mintát, ráadásul nem marad sem a fémlapban a festék, sem a nyomdázó fejen. Használata pedig nagyon egyszerű: lefestjük a viselni kívánt formát, lehúzzuk róla a pengével a felesleget, majd hintázó mozdulattal átmegyünk rajta a nyomdázó fejjel, végül pedig ugyanezzel a mozdulattal felvisszük a formát a körmökre. Kis gyakorlás szükséges hozzá, de ha valaki ráérez, gyönyörű körömdíszítéseket készíthet! :) Íme a saját példám és néhány meseszép és komplikáltabb díszítés:






 

Nektek milyen a kapcsolatotok ezzel a körömdíszítési technikával? :)

4 megjegyzés :

  1. Nagyon szép lett a mintád, én még igencsak a gyakorlás és ismerkedés fázisában vagyok. :)

    VálaszTörlés
  2. Bizony, az elején sajnos nekem sem ment, és bevallom, nagyon szomorú is voltam miatta. De nem adtam fel, gyakorolgattam serényen és ma már könnyedén készítek el egy olyan körömdíszítést, amihez ezt a technikát is felhasználom. :) Kell egy rutin, míg kitapasztalja az ember, hogy milyen gyorsnak kell lennie, hogy kell lehúzni a felesleges lakkot, és így tovább. Menni fog neked is! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Én nem pengével szoktam lehúzni, hanem egy régi telefonkártyával! A youtube-n rengeteg pecsételős videó van fent(stamping nail art). Innen az ötlet, mivel a saját lehúzója nagyon karcolta a fémlapot.

    VálaszTörlés
  4. én is vettem hozzávaló lakkot is...de sajnos valamiért nem marad meg a minta a pecsét gumifején ha igen és bármilyen gyorsan is nyomom a körömre szinte semmi nem látszik a körmön vagy csak foszlányok...

    VálaszTörlés