2011. november 25., péntek

10 novemberi körömlakk, amik közül egy garantáltan a kedvenced lesz ;)

Egy olyan nagy körömlakk mániás, mint én, imádja azokat a cikkeket olvasgatni az interneten, ami arról számolnak be, hogy egy körömlakk gyártó cég újabb és újabb lakkokat dobott a piacra. Persze ez nem jár együtt azzal, hogy be is szerzem őket, de törekszem ismerni az új színeket, kollekciókat, lakkfajtákat. Erről az is tehet, hogy számomra ezek a lakkok már nagyon drágák, ezért minden lakkhoz kerestem egy olcsóbb verziót, hogy mi is tudjuk élvezni a színeket! Ezek nevére kattintva megjelenik a képük. :) Ebben a cikkben 10 olyan körömlakkot mutatok be, melyeket idén télen viselve még talán egy picit azt is megbánjuk, hogy kesztyű van a kezünkön ... :) Nagy sláger most a csillogó körömlakk, így ezen alkalommal inkább az ő szerelmeseiknek kedvezek. :)

  1. Butter London polish in The Black Knight ($14) - egy gyönyörű sötét lilás - ezüstös kombináció, amit én különböző alkalmakra, partikra tudnék elképzelni. ha egy hasonló színkombinációt szeretnél, de valamivel alacsonyabb áron, akkor arra tudom ajánlani az Essence Twins Thelma and Louise lakkokat, melyeket együtt érdemes megvenni. Ez a két darabos miniszett egy sötétebb lila alaplakkból és sötétlilás-ezüstös glitteres lakkból áll.
  2. Nails Inc. London The Donmar Collection ($20) - A végtelen színű fényben pompázó, kicsiny glitterek szerelmeseinek kedvez ez a kollekció, hiszen - hasonlóan az Essence Twins kollekciókhoz - a sötét alaplakkot egy olyan átlátszó körömlakkal tettek egy szettbe, ami hihetetlenül fel tudja dobni a  manikűrünket. A még extrémebb hatás érdekében használhatunk különböző színesítésű fóliadarabkákat a körömdíszítés elkészítéséhez, amelyet meglátva mindenkinek tátva marad majd a szája!
  3. Love and Beauty Forever 21 Indie Rock Glitter ($3) - az első ötös fogatunk legolcsóbb tagja, átszámítva körülbelül 730 Ft körül mozoghat az ára itt, hazánkban - ha egyáltalán kapható. Egy gyönyörűen csillogó, kék árnyalatról beszélünk, ami - ha engem kérdeztek - az "igazi" vagyis fagyos-havas tél slágere. Még ennél is olcsóbban tudjátok beszerezni a Kallos Cosmetics Limited 10-es árnyalatú lakkját, amivel hasonló eredményt érhettek el. :) 
  4. Lancôme Le Vernis Mini in 003 ($15) - erről a lakkról nemrég írtam egy cikket, vagyis a Lancome azon  kollekciójáról, melynek ezek a lakkok is a tagjai. Erről az árnyalatról akarva-akaratlanul egy gyönyörűen feldíszített karácsonyfa jut az eszembe, sok sok aranylógirlanddal. Egy hasonlóan gyönyörű arany körömlakkot láttam már felkenve körmön, ez pedig az Essence Bondi Beach Golden Sands-je. Figyelem! Szerelem első látásra! Én szóltam .. :)
  5. Paul & Joe Ornamental nail enamel in O Holy Night ($19) - hasonlít a hármaskára, ám valamivel hidegebb, világosabb szín. Számomra már emiatt is - és a tubuska alakja miatt is - szimpatikusabb. :) A Lori Anne márka Blue névre hallgató glitteres körömlakkja ám már 490 Ft-ért a miénk lehet.


 

6. The Urban Decay Holiday Nail Kit 2011 ($28 - $ 4,7 / nail polish ) - metálosan csillogó zöld, rózsaszín, szürke, barna és vörös, valamint egy sokszínű lakk, ebből áll a hat részes kollekció. Aprócska kis tubusuknak köszönhetően bárhova magaddal viheted őket, mivel nem foglalnak nagy helyet. Hasonlóan aprócska, de imádni való lakkjai vannak a H & M üzletláncnak. Ezeket a kis tubusokat többnyire a pénztárak vagy a kiegészítők mellett találhatunk, és már 390 Ft-ért miénk lehet egy. Én személy szerint nagyon szeretem őket! :) Kaphatóak több darabos szettben, vagy egyesével is megvásárolhatod őket.
7.  Dior Vernis in Or Divin ($22) - egy újabb, gazdagon aranyló szín. mintha apró, picike aranypor részecskék lebegnének a lakkban, egyszerűen elbűvölő. Méltán megérdemelné "A karácsony lakkja" címet is akár. :) Meseszép ... Érdekes hatást érhetünk el az Essence Colour & Go Make It Golden nevű lakkjával. Még azoknak is megér egy próbát, akik nem az arany szerelmesei.   
8.  Sephora by OPI Glimmer Wonderland Mini Nail Colour Set ($18) - egy újabb szett, ám ez most csak négy részből áll. Az OPI márkát nagyon sokan szeretik remek minősége miatt, ám ezért valamivel drágább is, mint az átlagos, drogériákban kapható lakkok. Ha a lila szerelmese vagy, akkor a Catrice azon lakkjait tudom ajánlani, amit IDE kattintva tudsz megtinteni. (Balról: 320 Back To Black, 110 Poison Me Poison You, 120 Plum Play With Me, 130 Lucky In Lilac, 140 Let’s Move on) 750 Ft / darab, ám az akciós darabokat már 400 Ft-ért is beszerezheted, ha eléggé szemfüles vagy. :)
9. Givenchy Vernis Please! nail lacquer in Noir Cèleste ($17) - egy igazi vad, erőteljes lakk. Számomra legalábbis ezt jelenti ez a sejtelmesen csillogó, éjfekete körömlakk. :) Ha ilyen körmökre vágysz, nincs is más dolgod, mint beszerezni egy fekete körömlakkot, majd egy olyan ezüstös glitteres lakkal átkenni két rétegben.
10. Nicole by OPI in Snow-man of My Dreams ($7) - az elsők között voltam talán, akik beszámoltak az OPI és a Kardashian nővérek közös munkájának köszönhetően elkészült körömlakk kollekcióról. Ez a lakk, már a nevéből is láthatóan, egy igazi, karácsonyi darab. A világoskék alapú lakkban tarka, csillogó glittert tettek, így dobva fel azt. nem hiába: mint már említettem, a csillogó valamint a kék lakkok az idei tél nagy slágerei.

Nos, csajok? Melyiket szeretnétek? :)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése