2011. november 22., kedd

Mai Rossmann haul, valamint a drogéria saját termékeiről

Először is szeretném megköszönni, hogy velem játszotok és a kettővel ezelőtti cikkemhez máris 5 megjegyzést írtatok. Köszönöm nektek! :) A többieket is arra szeretném buzdítani, hogy válaszoljanak pár egyszerű kérdésre a Mi lenne, ha ... című cikkemnél, hogy kiderülhessen: mi lenne a magyar blogger csajszik számára készített körömlakk kollekció! :)

A cikk főszereplő viszont nem egy régebbi bejegyzésem, hanem pontosan két termék, amik Rossmann for your Beauty termékcsalád tagjai. Ez a drogéria saját márkája és egy külön polc szokott lenni ezen termékek számára az üzletben. Van ott szinte minden: ecsetek, kozmetikai szivacsok, reszelők, polírozók, csipeszek, ollók és így tovább.

Régebben vettem ott a jobb oldalon látható reszelőt, amin már látszik is az idő, na meg a használat vasfoga. Ettől függetlenül teljesen meg vagyok vele elégedve, mivel tökéletesen funkcionál. Azt viszont furcsállom, hogy vékony körmökhöz való elvileg. Nekem vastag körmöm van és azt is nagyon jól viszi, akkor talán a vékony körmöket úgy reszelheti, mintha csak kés lenne a vajban. Szóval nem kell megijedni, ha azt látjátok rajta: für weiche Nägel.


A mai zsákmányom a bal oldani 3 lépéses polírozó, amit azért szereztem be, mert a tanfolyamon kapottal nem voltam teljesen megelégedve. Az is elvileg 3 fázisos, ám én csak kettőt érzek rajta, ha az ujjammal vizsgálom. Ráadásul a Rossmann-os darab fehér-rózsaszín és halványszürke színű, a másik pedig sötétszürke-fehér-halványszürke. Nem is a színe zavar igazén, hanem hogy a polírozó végét talán 4-szer használtam, és ma a képzésen picit megfogta a szín a modell oldalsó körömredőit. Nem tudom, hogy ez normális-e, szerintem nem, ezért inkább vettem egy ilyet, hogyha még jönne is a szín belőle, akkor sem látszódik, mivel szép rózsaszín.

3 megjegyzés :

  1. Én is kb. másfél hete vettem egy ugyanilyen Rossmann-os polírozót. Nem hallottam még előtte róla véleményt, de gondoltam próba cseresznye!
    Olcsó, mert kb 300 forint volt,de meg vagyok vele elégedve! :)
    Barbara

    VálaszTörlés
  2. Igen, én is 300 Ft-ért szereztem be és ma fog debütálni, amikor a barátomnak csinálok egy manikűrt. Majd ő "meg-szakérti"! :))

    VálaszTörlés
  3. Én is megvettem pár hónapja a for your Beauty polírozót, de pár használat után teljesen "elkopott", használhatatlan lett ...

    VálaszTörlés