2011. november 21., hétfő

Mi lenne, ha ... :)

Egy érdekes játékra invitállak Benneteket! :)

Mi lenne ha, ... névvel indítok egy új cikksorozatot, amihez a Ti együttműködésetekre lenne szükségem. Hogy miért? Mert kíváncsi vagyok Rátok, a Ti véleményetekre, hogy Ti mit szerettek! Mit szóltok hozzá? :) Felteszek egy nagyon nagyon egyszerű kérdést, amire teljesen őszinte választ várok, majd egy bizonyos idő elteltével - legyen az mondjuk mindig 10 nap - összesítem a kapott válaszokat és a végén kijön majd egy biztosan érdekes eredmény. Benne vagytok? :)

A mostani kérdésem:  
Mi lenne, ha ... egy 5 darabból álló körömlakk kollekciót kellene megtervezned? 
Milyen színek szerepelnének a kollekcióban? 

Érdekes kérdés, igaz? :) Sokat hallunk arról, hogy a sztárokat vagy a divattervezőket, vagy más híres embereket megkeres egy körömlakk gyártó cég és közös munkájuk gyümölcse egy pár darabból álló körömlakk kollekció lesz. Bennem is számtalanszor megfordult már a gondolat, hogy vajon milyen színeket tennék bele egy kollekcióba, amire utána később büszkén mondhatom, hogy igen, ez az enyém! Én most arra kérlek benneteket,  írjátok le nekem, hogy:
  • mi inspirálna benneteket, miből merítenétek ihletet a tervezéskor?
  • milyen színek szerepelnének a kollekcióban?
  • melyik márkával tudnátok elképzelni a közös munkát?
  • milyen árkategóriában mozognának a lakkok?
Ha valaki nagyon kis kreatív kedvében van, az akár illusztrálhatja is, vagyis elkészítheti a saját kis üvegcséiben a saját körömlakk kollekcióját egy képszerkesztő program segítségével. 10 nap elteltével egy átlagot vonunk azokból, amiket írtatok ide, és megnézzük, hogy milyen lakkok lennének a legideálisabbak a számunkra. :) Játékra fel, hajrá!

9 megjegyzés :

  1. Mivel én egyáltalán nem festem színesre a körmeimet, csak átlátszóra, én olyan lakkokat terveznék, amik minimálisan színezik meg a körmömet, mint pl. a halvány francia lakkok. Azon kívül szeretem a "holografikus" lakkokat is, de csak fehérben vagy valami hasonló halvány színben. Egy ilyen ötös készletet tudnék magamnak elképzelni :)

    VálaszTörlés
  2. Az én 5 db-omban tuti lenne 1 Nude szín, 1 Csillámos fedőlakk ( olyasmi, mint a Circus Confetti) 1 lila, 1 pink, és vmi holografikus csillogós csudakörömlakk (Nfu oh féleség). Cuki szívecske alakú üvegben lennének, és mindnek lenne valami ötletes fantázianeve (mert az szerintem nagyon sokat tud dobni rajta)Árkategóriában pedig Jóval OPI-ék alatt lenne, mondjuk 800/db

    VálaszTörlés
  3. Nekem: taupe (szürkésbarna), bordó, sötétlila, fekete lakk sötét csillámokkal, és valami különleges topper (mondjuk Circus confetti)

    Ez jó kérdés, kérek még ilyesmit. :)

    VálaszTörlés
  4. én a 4 évszaknak megfelelő színeket választanék: egy narancsos-barnásat őszre, kékes-fehéreset télre, egy rószaszíneset tavaszra és egy sárgást vagy zöldet nyárra. az ötödik pedig egy nude vagy egy mindegyikhez illő csillámos fedőlakk lenne :)

    VálaszTörlés
  5. Hmm. Mivel most őszi hangulatban vagyok ezért egy őszi barnás kollekciót terveznék. Biztos hogy tennék bele egy igazi teve barnát, mert egyszerűen sehol nem találok. Aztán különlegességnek egy holografikus lakk, mondjuk rózsaszín, arany és narancs színjátékban. Lenne egy csillogó vöröses, egy igazi nude szín ami visszafogottabb és egy bronz színű. Az OPI-val fognék össze, mert minőségi és elérhető árú :)

    VálaszTörlés
  6. A többiekhez haonlóan és is 5-ös fogatot tudnék elképzelni:)Én a fehér,nude,vörös,duokróm(pl models own féle)kékes-lilás,és egy gyönyörű csillámos lakkokat tudnék elképzelni.És legyen az Opi akivel összefognék:)

    VálaszTörlés
  7. na akkor énis :D
    mi inspirálna benneteket, miből merítenétek ihletet a tervezéskor?
    nemtudom, én amúgy ilyen kézzelékszert készítős lányka vagyok, és azoknak az ötletei is jönnek valahonnan, ígylennék a lakkokkal is... :D

    milyen színek szerepelnének a kollekcióban?
    Én megcsináltam szépen üvegcsékbe, fantázianévvel :D
    http://img265.imageshack.us/img265/2047/lakkok.png

    egy nude lakk mindenképp kellene, nem az az átlátszós fajta, hanem ami rendesen fed.
    egy feketét is beleraktam a kollekciómba, ami szintén erős fedésűnek képzelek el, így nyomdázáshoz vagy egyéb díszítéshez is használható lenne.
    egy türkizes, tengerszínt is beleraknék a kollekcióba, ebben picike arany csillámok lennének, de éppenhogycsak láthatóak, ha a lakkra esik a fény. :)
    egy világos-fűzöldet is tennék a kollekcióba, kicsit vidámabb és élénkebb mint a többi, ezis erősen fedő, nem átlátszó verzió lenne.
    az utolsó pedig egy rózsaszín-mályva lenne, kicsit egy arcpirosítóra hajazna a színe. :)

    melyik márkával tudnátok elképzelni a közös munkát?
    igazából nekem a márka nem számítana, sosem nézem azt hogy ez most milyen is, inkább minőség alapján rangsorolom (az más kérdés, hogy egy-egy márkának tudom, hogy milyen a minősége, és ezalapján választok lakkot)

    milyen árkategóriában mozognának a lakkok?
    én egészen olcsó kategóriára gondolnék, ami elérhető mindenki számára, de azért minőségileg is ottlegyen a toppon.

    (ha valakinek kedve támadt az üvegcsékbe töltéshez, megcsináltam az átlátszó üveg változatát is :) : http://img23.imageshack.us/img23/4511/veg.png )

    VálaszTörlés
  8. Szia! :)

    -mi inspirálna benneteket, miből merítenétek ihletet a tervezéskor?

    Hát,ha már nyakunkon a karácsony, biztos, hogy valami ünnepi kiadást csinálnék. De persze nem a szokásos karácsony-színek lennének, mert azokat már biztos mindenki unja, (majdnem) minden márkának van saját karácsonyi kiadása :) Inkább "bulizós" színek lennének, persze elengedhetetlen az 1-2 alapdarab.


    -milyen színek szerepelnének a kollekcióban?

    Szóval a színeek...
    -Visszafogottabbaknak egy természetes, jól fedő nude lakk, semmi csillámmal, vizes fénnyel. Fantázianeve a "Cupcake" lenne.
    -Lenne egy igazi tüzes brutálcsillámos piros "Red, of course" névvel
    -Aztán természetesen lenne egy igazi (jó fedésű) ezüst, kisebb-nagyobb jeges kék csillámokkal, a téli hangulat kedvéért, "Ice Age" névvel.
    -Nem szabad megfeletkezni azokról a lányokról sem, akik rózsaszínben látják a világot :) Egy igazi babarózsaszín arany fénnyel sosem árthat :D "Candy cane" lenne a neve.
    -És persze lenne egy fedőlakk, amiben apróó kis ezüst-világoskék-arany hópihe formájú glitterek lennének :) "Let it snow" lenne a neve :)

    -melyik márkával tudnátok elképzelni a közös munkát?

    Természetesen OPI :)

    -milyen árkategóriában mozognának a lakkok?

    Lenne kis és nagyobb kiszerelésű is, a kicsik akkorák lennének mint az Essence colour&go lakkok, árban olyan 5-600 forint körül mozognának, a nagyok pedig rendes OPI áron, így mindenki számára elérhető, és a nagyravágyóknak lesz nagy üveggel is :)

    VálaszTörlés
  9. A "mindig ápolt kéz" inspirálna.

    a szinek: - élénk sötét lila a TÉL-nek
    - tompa enyhén sárgás barna az ŐSZ-nek
    - barnáspiros gyöngyház a NYÁR-nak
    - nagyon finom krémrózsaszín a TAVASZ-nak
    - hologrammos teljesen fedő csodás fehérezüst mindenkinek

    Bár az 5 már megvan, azért még tennék bele dekorációnak hófehéret és mélyfeketét ami persze önállóan is megállja a helyét.

    És hogy nagyon tartós legyen halvány alapozólakkot, magasfényű színtelen fedőlakkot és természetesen szárítólakkot is.

    A szinesek olcsók is lehetnek,( a szín számít! ), de alapnak és fedőnek minimum Orly, LNC, esetleg OPI

    Lakkszárítóból nekem furcsa módon a MOIRA vált be leginkább.

    Ez a kollekció nem pattog le, nem kopik, csak lenő. ( 2 hetet is kibír!!! )

    Puszi Neked, MASNI

    VálaszTörlés