2011. december 24., szombat

Karácsonyi ajándékaim 3. rész - Minden, ami kozmetikum! :)

Elérkeztünk a mini-ciksorozat harmadik és egyben kedvenc részéhez, amiben a kozmetikumokat fogom szépen bemutatni nektek. Az alábbi márkák termékei landoltak idén a fa alatt az én nevemmel: Marks and Spencer, Crystal Nails, Rossmann Rival de Loop, Schwarzkopf  - Gliss Kur, és Oriflame ( Nature Secrets és Silk Beauty ).


Samponok és balzsamok

Az első két termék Schwarzkopf Gliss Kur, ám nem tartoznak össze. A balzsam egy expressz hajregeneráló, UV szűrős balzsam folyékony kristállyal és kreatin-komplexel, ami valljuk be egész jól hangzik. Már csak az a kérdés, hogy emellett használ-e? A leírás szerint javítja a haj belső szerkezetét, valamint színvédő funkciót is ellát. Majd kiderül! :) A sampon karité olajat és kasmír proteint tartalmaz, amik ápolják és rugalmassá teszik a hajat. Ez a termék szintén javítja a haj belső szerkezetét, szóval ennyiben legalábbis hasonlít a balzsamhoz. Az én hajamnak általában nagyon jót szoktak tenni a balzsamok, mert hajvasalót használok, ami azért meglátszik a hajvégeken.

Az Oriflame Nature Secrets sampont és balzsamot én választottam mamám nagy kozmetikumos táskájából. Ami először megfogott benne az a külseje, majd az illata: finom bojtorján és grapefruit! Először a Gliss Kur termékeket fogom használni, hogy tudjak róla cikkezni, érzek e javulást a hajat szerkezetét illetően, majd erről a finom gyümölcsös csodáról. :)

Sminktermékek

Bár jelenleg van szempillaspirálom, azért kijelenthetem: egy plusz spirál sosem rossz, sőt! :) Az Oriflame MAXI lash mascara-ját kaptam meg drága mamámtól, amit a későbbiek folyamán majd be is fogok mutatni nektek! :) Én is kíváncsi vagyok rá, mert ilyen keféjű spirálom még sosem volt, de egyszer mindent ki kell próbálni. :)

Az alsó Marks and Spencer arcpirosítót szintén én választottam mamám hatalmas kozmetikumos táskájából. Nem használok ugyan gyakran pirosítót, ám ennek olyan kellemes halvány színe van, hogy ez valószínűleg változtat a dolgokon. :)

Jobb oldalt pedig valószínűleg a világ egyik legfinomabb illatú kézkrémjét láthatjátok. Kár, hogy interneten keresztül nem lehet "illatokat küldeni" másoknak, mert ezt biztosan Ti is imádnátok! :) Ez egy jó nagy kiszerelésű Oriflame kézkrém selyem proteinnel és orchidea kivonattal. Már most imádom és persze ajánlom! :)

Műköröm kellékek ( Crystal Nails )

Már egy ( talán ) tegnapi cikkemben meséltem néhány, a képen is látható dologról, de azért szerettem volna, hogy egy szép csoportkép legyen róluk. Amit ma a fa alatt találtam, azok a következők:
  • Cleanser ( zselés köröm fixálásához kell )
  • Acryl Remover (oldja a tipet és a porcelánt )
  • Három darab Crystal Xtreme reszelő ( különböző szemcseszámú oldalakkal )
  • Rózsaszín buffer ( mert abból sosem elég :) )
  • Cuticle Remover ( bőroldó francia manikűrhöz )
  • Brush Tip Glue ( tipragasztó )
  • Három üres fehér keverő tégely
Remélem Ti is sok sok szebbnél szebb ajándékot kaptatok, és majd - ezt most a bloggerináknak üzenem - örömmel mutatjátok meg, hogy miket találtatok a karácsonyfa alatt. Jó éjszakát mindenkinek! :)

5 megjegyzés :

  1. Már nagyon várom a műkörmös bejegyzéseidet is!:)

    Szép és hasznos ajándékokat kaptál!

    VálaszTörlés
  2. Ami késik nem múlik! :) Nem sokára eljön azon cikkek ideje is. :) Köszönöm, hogy megnézted a bejegyzéseim. Szép napot!

    VálaszTörlés
  3. én is szeretek kozmetikumokat kapni :) Abból sosem elég :)

    Új blogom: http://koromessmink.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  4. Most találtam rá a blogodra, nagyon tetszik! Feliratkoztam!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, Kinga, aranyos vagy! :)
    Viki, a blogodat pedig meglestem! :)

    VálaszTörlés