2011. december 2., péntek

Nyereményjáték eredményhirdetés! :)

Végre eljött elseje, amikor ugyanis gazdára talál az Yves Rocher France termékminta csomag. :) Vártátok már, igaz-e? :) Nagyon sokan, összesen 29-en jelentkeztetek, aminek nagyon örülök! Remélem megtartjátok ezt a jó szokásotokat. Azt is szeretném megköszönni, hogy egyre többen írjátok le nekem a gondolataitokat. Higgyétek el, még ha nem is vagyunk egy véleményen, és kíváncsi vagyok a gondolataitokra, véleményeitekre, tapasztalataitokra! No de tértünk vissza a nyereményjátékhoz. Az alábbi listán a jelentkezési sorrendben láthatjátok a neveiteket:
 1. mia
 2. Annabelle
 3. Flory
 4. hena
 5. *kiscsillag*
 6. Szanduss
 7. pipacs
 8. Ms. Xixin
 9. Barbara
 10. meuss
 11. eyeye
 12. dyna
 13. szmonika
 14. Fanni039
 15. simáncsakFanny
 16. Reni
 17. andi88
 18. Nina
 19. malvina
 20. Petra világa
 21. Monika
 22. Sandy
 23. katajuhasz
 24. etna
 25. masni
 26. N.
 27. Nicole
 28. M.Vivien
 29. Maryen
A nyeremény tehát:

Mint az előző sorsolásnál, itt is a Random.org segítségével sorsolok. A nyertes sorszáma pedig a következő:

 A nyertes tehát: Petra világa, vagyis Petra. Bocsánat, hogy így kerültél be a listára, de azokat a neveket írom be, amik a bejegyzésnél találhatóak, hogy " Petra világa írta ". :) Gratulálok a nyertesnek! 

Szeretném, ha a tboci@citromail-hu e-mail címre írnál nekem egy üzenetet, vagy Facebook-on is megkereshetsz, a nevem Tornai Boglárka

Bár idén több nyereményjáték nem lesz, viszont a jövő év érdekes meglepetéseket tartogat, remélem velem tartotok és szívesen olvastok! Egy nagyon szuper pénteket kívánok minden kedves olvasómnak! :)

1 megjegyzés :