2011. december 2., péntek

Nyereményjáték eredményhirdetés! :)

Végre eljött elseje, amikor ugyanis gazdára talál az Yves Rocher France termékminta csomag. :) Vártátok már, igaz-e? :) Nagyon sokan, összesen 29-en jelentkeztetek, aminek nagyon örülök! Remélem megtartjátok ezt a jó szokásotokat. Azt is szeretném megköszönni, hogy egyre többen írjátok le nekem a gondolataitokat. Higgyétek el, még ha nem is vagyunk egy véleményen, és kíváncsi vagyok a gondolataitokra, véleményeitekre, tapasztalataitokra! No de tértünk vissza a nyereményjátékhoz. Az alábbi listán a jelentkezési sorrendben láthatjátok a neveiteket:
  1. mia
  2. Annabelle
  3. Flory
  4. hena
  5. *kiscsillag*
  6. Szanduss
  7. pipacs
  8. Ms. Xixin
  9. Barbara
  10. meuss
  11. eyeye
  12. dyna
  13. szmonika
  14. Fanni039
  15. simáncsakFanny
  16. Reni
  17. andi88
  18. Nina
  19. malvina
  20. Petra világa
  21. Monika
  22. Sandy
  23. katajuhasz
  24. etna
  25. masni
  26. N.
  27. Nicole
  28. M.Vivien
  29. Maryen
A nyeremény tehát:

Mint az előző sorsolásnál, itt is a Random.org segítségével sorsolok. A nyertes sorszáma pedig a következő:

 A nyertes tehát: Petra világa, vagyis Petra. Bocsánat, hogy így kerültél be a listára, de azokat a neveket írom be, amik a bejegyzésnél találhatóak, hogy " Petra világa írta ". :) Gratulálok a nyertesnek! 

Szeretném, ha a tboci@citromail-hu e-mail címre írnál nekem egy üzenetet, vagy Facebook-on is megkereshetsz, a nevem Tornai Boglárka

Bár idén több nyereményjáték nem lesz, viszont a jövő év érdekes meglepetéseket tartogat, remélem velem tartotok és szívesen olvastok! Egy nagyon szuper pénteket kívánok minden kedves olvasómnak! :)

1 megjegyzés :