2014. június 22., vasárnap

Az új divat, ha nem feded teljesen a körmeid!

 
Új divat hódít külföldön: a szalonokban olyan körmök készülnek, mely díszítések nem takarják el teljesen a körmöket, csak egy bizonyos részüket. Joggal juthat eszünkbe a holdmanikűr, hiszen eredetileg annak a típusú manikűrnek is az a lényege, hogy a körömholdacskát szabadon hagyva (a körömlemez, egyetlen, még élő részét) zavartalanul válhasson az is áttetsző, élettelen körömlemezzé.


Az új típusú manikűrnek csak a fantáziánk szab határt, hiszen a színes és "érintetlen" körömlemez részeket kombinálva csodás alkotások készülhetnek.
Előnyei: új, kreatív külsőt kölcsönöz a körmöknek; egyedi díszítés; több a variálási lehetőség.
Hátránya: mivel a természetes körömlemez részei úgymond "kilátszódnak", ezért csak szép, egészséges körömlemezzel rendelkező lányoknak ajánlott. 


Egy továbbfejlesztett változata, amikor az épített clear, azaz átlátszó zselé egyes részeire nem kerül minta vagy színes anyag, így az átlátszó marad.  Külsőre hasonlóan néz ki, ám ebben az esetben érdemes elrejteni a körömlemez végének vonalát, hogy szép, esztétikus külsőt kapjanak kacsóink.




Ti ki szeretnétek egyszer próbálni ezt a fajta körömdíszítési módot? Volt már, hogy csak a fél körmötöket festettétek ki?

6 megjegyzés :

  1. fúúú az a második köröm nagyon szép!

    VálaszTörlés
  2. Nekem sajnos nem tetszenek :S Mondjuk a legfelső nem rossz, én úgy látom, hogy egy nude ombre, úgy még szép is, de az a díszítés már kicsit sok.

    VálaszTörlés
  3. Nekem a legutolsó tetszik, bár én amúgyis szeretek sokféle manikűrt kipróbálni magamon :)

    VálaszTörlés
  4. Egyszer biztos megpróbálok festeni magamnak hasonlót. :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem is bejön, már többször is készítettem hasonló manit. :)

    VálaszTörlés
  6. Számomra furcsa a koncepció; ha már lakkozok, miért akarnám egyenetlenre kenni a lakkot? De némelyik biztosan nagyon jól tud kinézni :)

    VálaszTörlés