2011. november 15., kedd

10.000 oldalletöltés! :)

Nagyon nagy örömmel tölt el, hogy egy ilyen fárasztó és hosszú nap után ez a szép nagy szám köszönt. :) Tartsátok meg ezt a jó szokásotokat, hogy ellátogattok hozzám! :) Nézzük át, hogy milyen cikkek készültek a közelmúltban, amiket örömmel olvasgattatok. A címekre kattintva innen is megnyithatjátok ezeket a cikkeket:
  • A Nagy kézkrém teszteben azt vizsgáltuk meg, hogy nyomába érhet-e egy alacsony kategóriás termék a szaküzletben kapható krémekkel. Érdekes eredménye lett! :)
  • A Lovely Nail Art második nyereményjátéka is folyik éppen, ma vagyunk félidőnél! :) Még 15 napotok van rá, hogy jelentkezzetek, így esélyetek lesz megnyerni egy 8 darabból álló Yves Rocher France termékmintacsomagot.
  • Örök kedvenc maradt az a Step by Step cikkem, amiben egy "űr-mintás" köröm elkészítését mutatom be lépésről lépésre. Aki még nem látta, az lesse meg, hogy miről maradt le! :)
  • Nem rég bemutattam a Szépségpolcomat - aminek kinézete éppen ma változott. :) Addig is, amíg nem mutatom be ismét, lessétek meg, hogy milyen eszközöket, tárolókat és lakkokat használok!
  • A Mamámnál jártam ... cikksorozatot legalább annyira kedvelitek mint én, mivel mindig remek ajándékokat kapok, legalábbis én imádom őket. :) A legutóbbi ilyen cikkben Kallos lakkokat és Essence termékeket mutogattam nektek. :)
Érezzétek jól Magatok nálam! Szép napot mindenkinek! :)

4 megjegyzés :

  1. gratula! :) megérdemled ezt a nagy számot.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! :) Nagyon kedves vagy. Mielőtt még bárki negatív gondolatokat írna a cikk alá: mostmár nem fogom ezresével megírni ezt az ilyen cikket, ha valakit idegesítene, csak szeretném kifejezni, hogy mennyire örülök neki, hogy "vagytok nekem". :)

    VálaszTörlés
  3. én személy szerint örülök hogy ide találtam hozzád!:)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm az őszinte véleményed! :))

    VálaszTörlés