2011. november 8., kedd

Haul + Teszt: Catrice Cosmetics - Nail Lacquer (510) Bye, Bye Birdy!

Catrice - 510- Bye, Bye Birdy!
Még talán három féle árnyalat lehet a leárazott kosárban, amiért - nagy valószínűséggel - vissza fogok menni. :) A választásom ez alkalommal erre a "húsvéti sárga" színű darabra esett, mivel sárgából csak díszítőlakkom volt eddig.

Ami már az üzletben is feltűnt, hogy eléggé folyós az állaga. Felvitelnél is vigyázni kell. Ez most még zavaró, viszont ha később elkezd majd "öregedni", akkor tovább lesz használható és nem kell körömlakk hígítóval megfelelővé varázsolnom.

Az ecsetével nincsen semmi probléma: szép, egyenletes, egyenes. Ráadásul a nagy kupaknak köszönhetően jól megfogható, nem csúszik ki vagy mocorog az ujjak között.

Az első réteg száradása után
Az első réteg után nem fed valami jól, és ez a lakk is "csíkos" még, az előző Up in the Air-hez hasonlóan. Száradási időt tekintve viszont egyáltalán  nem lehet belekötni, egész gyors. A második réteg már tökéletesen fed, és mivel a tubuson is ez van feltüntetve - " Két rétegben felkenni!" - ezért meg vagyok elégedve vele. :) A trükk itt is működik: a második rétegnél kicsit több anyagot próbáljunk meg egyenletesen eloszlatni a körmökön. Szép "húsvéti-sárga" színt kapunk a második réteg száradása után, ám tapasztalatom szerint a Catrice lakkoknál számoljunk azzal, hogy a köröm mellett található bőr nagy valószínűséggel lakkos lesz. Most nincs nálam az Essence körömlakklemosó tollam, ezért lett kicsit csúnyácska a festés, ezt nézzétek el nekem. :)

A második réteg száradása után
Szóval beindult nálam a "Catrice-láncreakció", meg sem állok míg be nem szerzem a legszebb Catrice lakkokat. :) Nektek vannak ilyen márkájú körömlakkjaitok? Szeretitek?

2 megjegyzés :

  1. nekem sajna nincs. =( szemeztem egy eperszínűvel, de mikor meg akartam venni sehol sem találtam.
    a sárgát nem szeretem, de egyébként ez szép. így, hogy nem én viselem. =)

    VálaszTörlés
  2. @ *kiscsillag* : ami késik, nem múlik! :) tapasztalatból mondom. a sárga színről pedig: én sem fogom így hordani, hogy teljesen sárgák a körmeim, inkább csak franciaként, vagy egyéb más díszítő jelleggel. :)

    VálaszTörlés