2011. október 8., szombat

Breaking news: Beyoncé körmei az új Countdown klippben

Imádom ezt a nőt! Szépség, tehetség, példakép. :) Minden számát ismerem, és nagyon szívesen énekelem. Az új dallal, a Countdown-nal sem vagyok másképp. De most nem erről szól a cikk, hanem arról, hogy milyen színben pompázik a 10 körme. Lássuk!

  •  A klipp során több ruhában és hajjal is feltűnik ezzel a különleges, kicsit csillogó, kicsi bronzos, erős, vadító narancs színnel a körmein, amiről tudjuk: az ősz egyik slágere! Ha te is ilyen színre vágysz, használd az O.P.I. Osaka-to-me, a Zoya Paz, esetleg a Kallos Cosmetics 201-es árnyalatát.
 

  •  A másik lakkozás, amit felfedeztem, az egy kellemes, halvány, a bőrszínéhez tökéletesen passzoló rózsaszín, de azt is el tudom képzelni, hogy körme eredeti színét csak egy szuper átlátszó lakkal tette fénylővé. Tehát mit is használ a klipp során? A harsány narancsos és a visszafogott halvány rózsaszínes árnyalatot, tehát az ősz nagy slágereit! Zseni ez a nő! Választhatod az Essie Flawless vagy Eternal Optimist lakkját, vagy Sally Hansen Mega Shine nevezetű extra szép fedőlakkját.
 
Ti mit gondoltok a körmeiről? Viselnétek-e azt a narancsos árnyalatot, vagy maradtok a visszafogott rózsaszínnél?

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése